O Βασίλης Καρράς έκανε παρέμβαση στο Fame Story: «Είμαι εδώ, καλησπέρα και καλή βραδιά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
O Βασίλης Καρράς έκανε παρέμβαση στο Fame Story: «Είμαι εδώ, καλησπέρα και καλή βραδιά» (vid)
Λίγες ώρες μετά το εξιτήριο του από το διαβαλκανικό νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story.

Προς έκπληξη όλων ο Βασίλης Καρράς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story του Star για να ευχαριστήσει τον ελληνικό λαό για την αγάπη του και τη συμπαράσταση του.

Λίγε ώρες νωρίτερα ο λαϊκός τραγουδιστής είχε επιστρέψει στο σπίτι του καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Ο Βασίλης Καρράς είπε: «Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω. Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά».

«Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους» δήλωσε, ακόμα, ο Βασίλης Καρράς για να ολοκληρώσει αυτή την σύντομη τηλεφωνική του παρέμβαση στο Fame Story του STAR