Μια γυναίκα στο TikTok παρατήρησε πως υπάρχει κάτι που δεν αποχωρίζονται οι άντρες ούτε στις διακοπές τους (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μια γυναίκα στο TikTok παρατήρησε πως υπάρχει κάτι που δεν αποχωρίζονται οι άντρες ούτε στις διακοπές τους (vid)
Οι περισσότεροι παίρνουν μαζί τους την φανέλα της ομάδας τους και σίγουρα θα υπάρχουν και πολλές γυναίκες που το κάνουν αυτό, αφού είναι αρκετές που αγαπούν πολύ τις ομάδες τους.

Οι άντρες -κυρίως στο εξωτερικό- δύσκολα θα αποχωριστούν ακόμα και στις διακοπές τους ένα συγκεκριμένο ρούχο και δεν πρόκειται για το μαγιό τους.

Ποιο είναι αυτό; Η φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Συγκεκριμένα μια γυναίκα παρατήρησε πως αρκετοί άντρες στις διακοπές όπου ήταν φορούσαν την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Έτσι αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο στο Tik Tok το οποίο «έντυσε» το τραγούδι «Sarà Perché Ti Amo».

@marianagarciach0

Most important item!

♬ Sarà Perché Ti Amo - Milan TikTok Edit - DJ Redblack

Έχει απαθανατίσει άνδρες να φορούν φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα, της Μίλαν, της Λίβερπουλ, της Μπάγερν Μονάχου, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Αργεντινής (με το όνομα του Μαραντόνα) και πολλές άλλες.

Όπως φαίνεται οι φίλαθλοι αρκετών ομάδων δεν μπορούν να αποχωριστούν τις αγαπημένες τους φανέλες ούτε στις διακοπές τους και τις φορούν είτε σε μια έξοδο, είτε στην παραλία ή ακόμα και όταν κατέβουν για το πρωινό τους στο ξενοδοχείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδεχομένως να μην είναι οι άντρες μόνο που το κάνουν, αλλά και πολλές γυναίκες φίλαθλοι που αγαπούν τις ομάδες τους και φορούν τις φανέλες τους.