Αδιανόητες δηλώσεις Δανίκα στον ΣΚΑΪ: «Η ΕΥΠ δεν πρέπει να έχει εκτελεστές; Να σκοτώνουν τους διακινητές για τιμωρία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητες δηλώσεις Δανίκα στον ΣΚΑΪ: «Η ΕΥΠ δεν πρέπει να έχει εκτελεστές; Να σκοτώνουν τους διακινητές για τιμωρία» (vid)
Ο δημοσιογράφος έκανε μια απίστευτη δήλωση για «απευθείας εκτελέσεις» διακινητών με τον υφυπουργό να διαχωρίζει την θέση του και να τονίζει πως καμία ελληνική Αρχή δεν σκοτώνει κανέναν.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Δανίκας, σχολίασαν όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή αλλά και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι Εβραίοι ήταν πάντα προοδευτικοί άνθρωποι. Κοιτούσαν πάντα μπροστά. Οι Μουσουλμάνοι, παραμένουν εκεί στο ίδιο, με την μπούργκα με όλα αυτά, έτσι δεν είναι;», ανέφερε ο Δημήτρης Δανίκας.

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέφερε: «Το κομμάτι των Τζιχαντιστών, το οποίο ακόμα και μέσα στην Παλαιστίνη μεταξύ Φατάχ και Χαμάς, υπάρχει ακόμα κι εκεί αιματηρή κόντρα. Δηλαδή οι τζιχαντιστές της Χαμάς αυτά που κάνουν τώρα στους Ισραηλινούς και οι φρικαλεότητες με τους αποκεφαλισμούς παιδιών, τους βιασμούς και όλα αυτά τα φρικιαστικά τα κάνουν και στην Φατάχ, δηλαδή στους συμπατριώτες τους».

«Κύριε Δανίκα, ο λόγος των ηγετών της Χαμάς, προσομοιάζει πάρα πολύ στον λόγο των Ναζί και του Χίτλερ. Δηλαδή ακούς όταν κινητοποιούν και προσπαθούν να "εμπνεύσουν" σε πολλά εισαγωγικά, τους μαχητές της Χαμάς, μιλούν για εξαύλωση τον Εβραίων. Αυτός είναι ένας βαθιά αντισημιτικός λόγος, ο οποίος πάει τον κόσμο πάρα πολλούς αιώνες πίσω. Η κρίση μας αφορά γιατί γίνεται στην γειτονιά μας και προφανώς θα έχουμε μεγάλη πίεση στο μεταναστευτικό. Ο πρωθυπουργός είπε χτες πολύ ξεκάθαρα ότι θα προστατεύσουμε τα σύνορά μας και η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει, η Ε.Ε που έχει και απαιτήσεις, πρέπει να καταλάβει ότι εμείς προστατεύουμε και τα ευρωπαϊκά σύνορα. Το Λιμενικό θα πρέπει να κάνει την δουλειά του, ο φράχτης θα επεκταθεί, τα σύνορα θα προστατευθούν», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

«Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ. Το ΚΥΣΕΑ λαμβάνει τις σοβαρές αποφάσεις γι αυτό, ας αφήσουμε να δούμε τι ανακοινώσεις θα ακολουθήσους... Να θυμίσω ότι στο Ισραήλ και ειδικά στο Τελ Αβίβ έχει πολλούς Έλληνες πολίτες. Έχουν γυρίσει όλοι οι επισκέπτες, έχει βγάλει τις ειδικές ανακοινώσεις ο κύριος Γεραπετρίτης. Υπάρχουν όμως και Έλληνες που ζουν και δουλεύουν εκεί», ανέφερε επίσης.

Δανίκας: «Η ΕΥΠ δεν πρέπει να έχει εκτελεστές;»

«Εάν γενικευτεί ο πόλεμος, "ανάφλεξη" σ' αυτή την περιοχή, μετά υπάρχει απόλυτη ασσυμετρία. Να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σ' αυτά. Και πώς θα ξεχωρίζουμε τον οικονομικό μετανάστη από τον άλλο μετανάστη. Αρχίζει ένα πρόβλημα τεράστιο. Υπάρχει ένα ζήτημα με τους διακινητές κύριε Κυρανάκη, δεν ξέρω τι κάνει η ΕΥΠ εκεί, οι μυστικές υπηρεσίες. Δεν πρέπει να έχουν εκτελεστές; Δεν πρέπει να εκτελούν; Να σας το πω πιο ωμά, πιο κυνικά, δεν πρέπει να εκτελούν τους διακινητές; Να τους σκοτώνουν, το λέω ανοιχτά, ε βέβαια. Για τιμωρία, κατευθείαν. Αυτό θα έκαναν οι Ισραηλινοί, αυτό θα έκαναν οι Αμερικανοί, μπαμ μπαμ κατευθείαν», είπε ο Δημήτρης Δανίκας.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης του απάντησε: «Να τους συλλαμβάνουν πρέπει, υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία πρέπει να σεβόμαστε».

«Αν πει κάτι τέτοιο ο Κυρανάκης τώρα, δεν τον βλέπω να φεύγει από το στούντιο», είπε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος.

«Διαχωρίζω την θέση μου. Η ΕΥΠ ούτε καμία ελληνική Αρχή δεν σκοτώνει κανέναν, συλλαμβάνει αυτούς που παρανομούν στα πλαίσιο του ελληνικού δικαίου. Από κει και πέρα η δράση της ΕΥΠ ούτε ανακοινώσιμη σ΄ εμάς είναι, ούτε σε κανέναν άλλον», απάντησε ο υφυπουργός.