Το love story που συγκλόνισε τη Φάρμα της Βουλγαρίας: Όταν δύο παίκτες έκαναν άνω κάτω το ριάλιτι

Το love story που συγκλόνισε τη Φάρμα της Βουλγαρίας: Όταν δύο παίκτες έκαναν άνω κάτω το ριάλιτι
Μπορεί τα αίματα στην ελληνική Φάρμα να έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ένα σκηνικό στο αντίστοιχο ριάλιτι της Βουλγαρίας είχε κάνει τον κόσμο να μείνει με ανοιχτό το στόμα.

Οι δοκιμασίες, οι εντάσεις, οι ίντριγκες, οι τσακωμοί, αλλά και οι έρωτες στην ελληνική Φάρμα καλά κρατούν. Το ριάλιτι του Star, που παρουσιάζει φέτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μπορεί ακόμη να παλεύει να βρει τα πατήματά του στους δείκτες της τηλεθέασης, ωστόσο αυτή την εβδομάδα κατάφερε να γίνει viral, χάρη σε έναν μεγάλο τσακωμό ανάμεσα σε δύο παίκτες.

Ο Γιώργος και ο Σπύρος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, σε ένα από τα πιο ακραία σκηνικά που έχουμε δει ever στη Φάρμα. Θα μπορούσαμε, βέβαια, να πούμε πως το ελληνικό ριάλιτι είναι αρκετά πιο light σε σχέση με αυτό της Βουλγαρίας. Εκεί άλλωστε έχουμε δει τους παίκτες που συμμετέχουν κατά καιρούς στο παιχνίδι να φτάνουν στα όριά τους, για να ολοκληρώσουν τους στίβους μάχης.

Όλη αυτή η ένταση στα αγωνίσματα φαίνεται πως φέρνει τους παίκτες πιο κοντά, με αποτέλεσμα το 2019, δύο διαγωνιζόμενοι που είχαν ήδη αρχίσει να φλερτάρουν εντός Φάρμας, τον Krasimir και την Paulina, να γίνονται τελικά ζευγάρι. Το μόνο περίεργο στην υπόθεση ήταν πως εκείνη είχε δηλώσει πως τη δεδομένη στιγμή διατηρούσε σχέση εκτός παιχνιδιού.

Η Φάρμα που μετατράπηκε σε dating ριάλιτι

...

Παρόλα αυτά, οι δύο παίκτες ήρθαν πολύ κοντά, αντάλλαξαν αρκετά φιλιά, ενώ κοιμήθηκαν και μαζί, με την παραγωγή να τους παραχωρεί τον αχυρώνα, για να ζήσουν το love story τους. Όπως είναι λογικό, ο έρωτάς τους εκτόξευσε τα νούμερα τηλεθέασης, με το κοινό να περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, η Paulina βγήκε εκτός παιχνιδιού. Έτσι, αποφάσισε να στείλει ένα γράμμα στον Krasimir Djunov, αποκαλύπτοντάς του ότι είναι έγκυος και περιμένει το παιδί τους, του οποίου η σύλληψη είχει γίνει όσο βρίσκονταν μέσα στη Φάρμα! Το θέμα απασχόλησε αρκετά τα media της Βουλγαρίας τότε, ωστόσο, αποδείχθηκε πως εκείνη έλεγε ψέμματα και δεν είχε μείνει έγκυος.

...

Αφού έκαναν την παραγωγή άνω κάτω με τον ερωτά τους, τελικά ο Krasimir Djunov κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι, αλλά το ζευγάρι χώρισε μετά από λίγο καιρό. Εκείνος, αν και εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, αναδείχθηκε τελικά σε επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, καθώς συμμετείχε σε δύο εκδοχές της Φάρμας στη Βουλγαρία, στο ισπανικό ριάλιτι γνωριμιών Mujeres y hombres y viceversa, αλλά και στο ισπανικό ριάλιτι επιβίωσης El conquistador del fin del mundo.

...

Βλέποντάς τα όλα αυτά η ελληνική εταιρεία παραγωγής, SugarBabesTv του Τεό και της Ίννας Ιννάκι, η οποία βρίσκεται μια ανάσα από τη φετινή συμμετοχή της στα Όσκαρ της Ερωτικής Βιομηχανίας με την παρωδία της ταινίας Barbie, δεν έχασε καιρό και τον έβαλε στο «ρόστερ» της. Στην πιο πρόσφατη ταινία τους, λοιπόν, βλέπουμε τον Krasimir Djunov, τον πρώην παίκτη της Φάρμας της Βουλγαρίας, να υποδύεται έναν κηπουρό.

Τι πιο επίκαιρο, θα έλεγε κανείς, από τη στιγμή που η Φάρμα αποτελεί θέμα συζήτησης αυτό τον καιρό τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη γειτονική χώρα.