Η στιγμή της απόκρουσης ρουκετών σε βίντεο που κατέγραψε ανταποκρίτρια της ΕΡΤ: «Κράνη, γιλέκα, τρέξτε! Άσε την κάμερα!» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η στιγμή της απόκρουσης ρουκετών σε βίντεο που κατέγραψε ανταποκρίτρια της ΕΡΤ: «Κράνη, γιλέκα, τρέξτε! Άσε την κάμερα!» (vid)
Στο σοκαριστικό βίντεο έχει καταγραφεί καρέ καρέ η στιγμή της απόκρουσης των ρουκετών.

Κράνη και γιλέκα χρειάστηκε να φορέσουν τα μέλη της αποστολής της ΕΡΤ στο εμπόλεμο Ασκελόν του Ισραήλ, με τις συγκρούσεις να μαίνονται για τρίτη ημέρα στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ έγινε μία επίθεση από την πλευρά της Λωρίδας της Γάζας με ρουκέτες και αμέσως ενεργοποιήθηκε το αεροπλάνο με το αντιαεροπορικό σύστημα των Ισραηλινών, όπως μετέδωσε η απεσταλμένη της ΕΡΤ στο πεδίο, Ευτυχία Πενταράκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είδαμε να γίνεται απόκρουση δύο ρουκετών στον ουρανό. Ακολούθησαν πολύ ισχυρές εκρήξεις και τώρα έχουμε νέους βομβαρδισμούς από την πλευρά της Λωρίδας της Γάζας. Εσείς μπορεί να μην τις ακούτε αλλά εμείς τις ακούμε συνεχώς. Ήταν τρομακτικό. Τα κτίρια "σβήστηκαν" εδώ. Τα μεγάλα που σας έλεγα πριν γιατί έγινε ακριβώς εδώ. Εδώ έγινε η εξουδετέρωση αυτών των ρουκετών που ήρθαν από την πλευρά της Λωρίδας της Γάζας. Είναι αυτό που λέγαμε και πριν ότι είναι εκατέρωθεν. Ωστόσο αυτά τα τυφλά χτυπήματα, που έρχονται από την απέναντι πλευρά, δεν ξέρουμε αν όλα καταφέρει το αντιαεροπορικό σύστημα να τα εξουδετερώσει και εδώ η ζωή συνεχίζεται».

Στην συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο από την στιγμή της εξουδετέρωσης των ρουκετών, με την ρεπόρτερ και τον οπερατέρ να ακούγονται να λένε: «Ρε συ που πάμε; Φύγε, φύγε! Κράνη, κράνη, γιλέκα, γρήγορα! Άσε την κάμερα!».