Έξαλλος κάτοικος άρχισε να τα χώνει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και διακόπηκε η σύνδεση: «Λένε μ@λ@κ!€ς, είναι λαμόγια» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έξαλλος κάτοικος άρχισε να τα χώνει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και διακόπηκε η σύνδεση: «Λένε μ@λ@κ!€ς, είναι λαμόγια» (vid)
Εκτός εαυτού βγήκε ζωντανά στον «αέρα» του ΣΚΑΪ κάτοικος της Λάρισας με αποτέλεσμα να διακοπεί η σύνδεση.

Ώρες αγωνίας βιώνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel με αποτέλεσμα η οργή και αγανάκτηση να ξεχειλίζουν.

Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το Μικρό Ευίδριο Λάρισας, χωριό που βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Ενιπέα και έχει υποστεί ολική καταστροφή από τις πλημμύρες, η αγανάκτηση των κατοίκων ήταν μεγάλη.

Ένας κάτοικος του χωριού, κατά τη διάρκεια της συζήτησης βγήκε εκτός εαυτού, κάνοντας λόγο για τις ευθύνες του κρατικού μηχανισμού. «Το χωριό καταπατήθηκε για δεύτερη φορά μετά το 2020. Τώρα ήταν το τελειωτικό πάλι μετά από τρία χρόνια. Οι κυβερνώντες δεν έδωσαν καμία σημασία και δεν έφτιαξαν τίποτα. Δεν άνοιξαν τα ποτάμια και δεν έκαναν καθαρισμούς», ανέφερε αρχικά.

«Εδώ δεν πέρασε κανένας να δει τι γίνεται. Έχουν γίνει ανυπολόγιστες ζημιές. Δεν έχει μείνει τίποτα. Ντρέπομαι το 2023 να γίνονται τέτοια πράγματα. Λένε μ@λ@κιες, είναι λαμόγια», ούρλιαζε σε έξαλλη κατάσταση με την σύνδεση να διακόπτεται και τους παρουσιαστές να δικαιολογούν την αγανάκτησή του.