Βρούτσης για το χάλκινο της Ντρισμπιώτη: «Προσφέρει αισιοδοξία, συγκίνηση και περηφάνια σε δύσκολες μέρες»

Επιμέλεια:  Newsroom
Βρούτσης για το χάλκινο της Ντρισμπιώτη: «Προσφέρει αισιοδοξία, συγκίνηση και περηφάνια σε δύσκολες μέρες»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου έδωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, έσπευσε να συγχαρεί την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, τονίζοντας ότι αυτή η επιτυχία προσφέρει αισιοδοξία, συγκίνηση και περηφάνια στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η χώρα μας από τις φωτιές.

Στην ανάρτησή του ο Γιάννης Βρούτσης αναφέρει: «Στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η χώρα μας, η μεγάλη επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη προσφέρει αισιοδοξία, συγκίνηση & περηφάνεια.

Χάλκινο μετάλλιο για τη σπουδαία κυρία του βάδην μας, στα 35χλμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου. Συγχαρητήρια Αντιγόνη, σ' ευχαριστούμε!».