Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: «Εξετάζεται το σενάριο ο Μιχάλης να χτυπήθηκε μπροστά στις κάμερες κατά τη διαφυγή του» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: «Εξετάζεται το σενάριο ο Μιχάλης να χτυπήθηκε μπροστά στις κάμερες κατά τη διαφυγή του» (vid)
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο Μιχάλης Κατσούρης διακρίνεται να «έχει γίνει ένα» με τους υπόλοιπους τέσσερις που τον πλαισιώνουν. Οι αρχές προσπαθούν να «καθαρίσουν» τα βίντεο που μπορεί να δείχνουν τη δολοφονική επίθεση στον Μιχάλη.

Από την οπτική γωνία μιας άλλης κάμερας, φαίνεται ότι λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μιχάλης συνειδητοποιεί ότι έχει μαχαιρωθεί. Σταματά προς στιγμήν να τρέχει, σκύβει και κοιτάζει το αριστερό του χέρι. Λίγο αργότερα, φτάνει στο περίπτερο αναζητώντας καταφύγιο. Ολόκληρη η αριστερή πλευρά του είναι καλυμμένη με αίμα.

Ο άνδρας με τη κόκκινη μπλούζα παίρνει ξεχωριστή πορεία και φαίνεται να παρεκκλίνει, όπως φαίνεται στο βίντεο. Ο άνδρας αυτός αναδεικνύεται σε πρόσωπο-κλειδί, συνοδεύοντας τον 29χρονο σε όλη την κρίσιμη διαδρομή.

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προγράμματα επεξεργασίας, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν διακριτικά χαρακτηριστικά ή αντικείμενα που μπορεί να κρατάει.

Εν τω μεταξύ, το φονικό όπλο δεν έχει ακόμη βρεθεί. Τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, έδειξαν ότι δεν βρέθηκε DNA του Μιχάλη στα τέσσερα μαχαίρια.

Τη Δευτέρα (21/8) αναμένεται η άρση του απορρήτου των κινητών τηλεφώνων των συλληφθέντων, μέσω των οποίων οι αρχές ελπίζουν να εντοπίσουν βίντεο που δείχνουν το πρόσωπο του δράστη.