Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Το σημείο στα βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ, ερευνά πρόσωπο -«κλειδί» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Το σημείο στα βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ, ερευνά πρόσωπο -«κλειδί» (vid)
Ο άνδρας με την κόκκινη μπλούζα που φαίνεται στο βίντεο και ήταν συνεχώς δίπλα στον Μιχάλη, θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί».

Δεν εντοπίστηκε DNA του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη στα μαχαίρια των χούλιγκαν τα οποία κατέσχεσαν οι αστυνομικοί, από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ωστόσο πολλά είναι τα βίντεο που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να φτάσουν όλο και πιο κοντά στον δολοφόνο του οπαδού της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η αστυνομία ερευνά ένα πρόσωπο - «κλειδί» που πιστεύουν πως μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του δολοφόνου.

Ο άνδρας με την κόκκινη μπλούζα

Στο δελτίο του Alpha προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τα βίντεο που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές. Το σημείο από τα βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ είναι εκείνο που φαίνεται ένας άνδρας με κόκκινη μπλούζα.

Συγκεκριμένα ο γεροδεμένος άνδρας με την κόκκινη μπλούζα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Μιχάλη. Για τους αστυνομικούς ενδεχομένως να είναι το πρόσωπο-«κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Στα βίντεο που εξετάζονται, ο άνδρας αυτός είναι συνεχώς στο πλευρό του αδικοχαμένου 29χρονου. Η κατάθεσή του αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντική. Οι αξιωματικοί εκτιμούν πως ενδέχεται να είδε κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψη του δολοφόνου.

Άφαντο το μαχαίρι της δολοφονίας

Ωστόσο κανένα ίχνος από DNA, δεν έχει εντοπιστεί στα τέσσερα μαχαίρια που έχει στην κατοχή της η αστυνομία.

Οι Αρχές εκτιμούν πως ο δράστης μετά το χτύπημα στον Μιχάλη το πήρε μαζί του και ενδεχομένως να το εξαφάνισε εκ των υστέρων.

Από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει η εξέταση στα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων που έχουν κατασχεθεί.