Ο Βασίλης Καρράς καταγγέλλει απάτη με το πρόσωπό του: «Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!»

Newsroom
Ο Βασίλης Καρράς καταγγέλλει απάτη με το πρόσωπό του: «Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!»
Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας κατά αγνώστων, ενώ πλέον η ιστοσελίδα φαίνεται να έχει εξαφανιστεί.

Μήνυση σε σελίδα του Facebook που χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα του αλλά και… ψεύτικες φωτογραφίες με τον ίδιο να κρατάει στο χέρι αδυνατιστικό προϊόν κατέθεσε ο γνωστός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, σύμφωνα με το Thesstoday.gr.

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου στο Thesstoday.gr, καθώς η εταιρεία εκμεταλλευόμενη το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, έφτασε στο σημείο να αλλοιώσει φωτογραφία του, ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα που υπόσχεται αδυνάτισμα.

Μάλιστα, θέλοντας να γίνει πιο πιστευτή προς το κοινό της, η σελίδα χρησιμοποίησε διάφορες φωτογραφίες του τραγουδιστή από τις τελευταίες εμφανίσεις του, υποστηρίζοντας πως η απώλεια κιλών του οφείλεται στο αδυνατιστικό σκεύος που προωθεί.

«Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό», σημειώνει ο δικηγόρος του.