Η γκάφα του αιώνα: Έκανε 3.000 μίλια για να πάει σε λάθος γάμο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η γκάφα του αιώνα: Έκανε 3.000 μίλια για να πάει σε λάθος γάμο (vid)
Έκανε το ταξίδι της ζωής της για να παρευρεθεί στον γάμο της φίλης της, αλλά όταν έφτασε, συνειδητοποίησε το κωμικοτραγικό λάθος της.

Μια κωμικοτραγική περιπέτειά της περιέγραψε μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, η οποία θέλησε να παρευρεθεί στο γάμο της φίλης της. Μόνο που ο γάμος γινόταν 3.000 μίλια μακριά.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, Arti Mala πέταξε από την Ουάσιγκτον με προορισμό την Σκωτία όπου θα γινόταν ο γάμος της φίλης της. Όταν προσγειώθηκε στη Γλασκώβη, πήρε ένα ταξί που θα την πήγαινε στην τελετή. Ωστόσο, όταν έφτασε στο Pollokshaws Burgh Hall, συνειδητοποίησε το τραγικό λάθος της.

Γρήγορα παρατήρησε ότι το ζευγάρι που παντρευόταν δεν ήταν οι φίλοι της. Το ζευγάρι που αντάλλαζε τους όρκους λεγόταν Caitlin και Stephen και της ήταν εντελώς άγνωστοι. Η Arti όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε έχει ζωγραφισμένη την απογοήτευση στο πρόσωπό της.

«Ταξίδεψα περισσότερο από 3.000 μίλια για να εμφανιστώ σε λάθος γάμο», γράφει το σχόλιο στο βίντεο που ανέβασε. Στη συνέχεια του βίντεο, η Arti φαίνεται να διασκεδάζει στον σωστό γάμο που γινόταν ένα μίλι από το σημείο που είχε πάει αρχικά.

Όπως αποκάλυψε αργότερα, το λάθος είχε γίνει στη συνεννόηση με το Uber που την παρέλαβε από το σπίτι που είχε νοικιάσει στην πόλη, για να την πάει στον γάμο. Το μπέρδεμα έγινε διότι υπήρχαν δύο αίθουσες για εκδηλώσεις γάμων με παρόμοιο όνομα. Η μία ήταν Pollokshields Burgh Hall, ωστόσο η Arti πήγε στο Pollokshaws Burgh Hall.

Για καλή της τύχη, η απόσταση ήταν μόλις έξι λεπτά με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προλάβει να πάει στον σωστό γάμο. Μάλιστα, έδειξε να διασκεδάζει με το «λάθος» ζευγάρι την γκάφα της, ενώ όταν ανέβασε το βίντεο, ευχαρίστησε την Caitlin και τον Stephen που την κέρασαν ποτό στον γάμο τους και σεβάστηκαν την περιπέτειά της.