Μπαλάσκας για επεισόδια στη Νέα Φιλάδελφεια: «Οι οπαδοί της Ντινάμο είχαν προσυνεννοηθεί με χούλιγκανς του ΠΑΟ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μπαλάσκας για επεισόδια στη Νέα Φιλάδελφεια: «Οι οπαδοί της Ντινάμο είχαν προσυνεννοηθεί με χούλιγκανς του ΠΑΟ» (vid)
Για προσυνεννόηση των Κροατών χούλιγκανς με τις «κεφαλές» συνδέσμων του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας για το οπαδικό επεισόδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ.

Σοκάρουν και προβληματίζουν όσα ανέφερε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας για την επίθεση των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 29χρονος φίλος της ΑΕΚ.

Ο αστυνομικός αναλυτής μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 τόνισε ότι υπήρξε προσυνεννόηση τις προηγούμενες μέρες των Κροατών οπαδών με «κεφαλές» συνδέσμων του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, λίγο αργότερα η ΕΛ.ΑΣ με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν Έλληνες συνεργοί στην επίθεση.

«Όταν περίπου 100 άτομα από την Κροατία πέρασαν τα σύνορα με αυτοκίνητα, αμέσως ενημερώθηκε η κρατική ασφάλεια διότι ήταν γνωστή η απαγόρευση των οπαδών, αλλά δεν τους έγινε μπλοκάζ. Είναι ένα ερώτημα αυτό, γιατί δεν τους έγινε μπλοκάζ, αλλά διετάχθη στους αστυνομικούς να τους έχουν σε διακριτική παρακολούθηση. Όταν μπήκαν στην Αττική Οδό διασκορπίστηκαν σε πολλές εξόδους. Με τελικό ραντεβού», είπε αρχικά.

«Έφτασαν σαν κύριοι, διασκορπίστηκαν και από την πρώτη ανακριτική πράξη που έχει γίνει, αλλά και τα πρώτα στόματα που άνοιξαν λένε για προσυνεννόηση από προχθές με χούλιγκανς του ΠΑΟ. Με χούλιγκανς άλλης ομάδας, με τους οποίους είχαν προσυνεννοηθεί και είχαν στημένα ραντεβού ήδη. Είχαν προσυνεννοηθεί με τις κεφαλές των συνδέσμων για ραντεβού και εφοδιασμό των Κροατών χούλιγκανς», πρόσθεσε.