«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής που κατέγραφε με κρυφές κάμερες του πελάτες

Επιμέλεια: Newsroom
«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής που κατέγραφε με κρυφές κάμερες του πελάτες
Έπειτα από έλεγχο που έκανε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε οίκος ανοχής που λειτουργούσε παράνομα και κατάγραφε με κάμερες τους πελάτες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων, στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης, εντόπισαν οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα χωρίς τη σχετική άδεια, αλλά και έχοντας παραβιάσει σφράγιση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μια 31χρονης υπήκοος Σερβίας υπεύθυνη της επιχείρησης, καθώς και ενός 52χρονου υπαλλήλου. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι, εντός του οίκου, εκδίδονταν δύο γυναίκες 27 και 29 ετών αντίστοιχα, η μία υπήκοος Μολδαβίας και η άλλη Αλβανίας, στερούμενες πιστοποιητικού ασκήσεως επαγγέλματος, των οποίων τα έσοδα από την δραστηριότητά τους παραλάμβαναν οι δύο συλληφθέντες, αποδίδοντάς τους μέρος αυτών.

Κατά τη έρευνα των χώρων της επιχείρησης, βρέθηκε εγκαταστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας του.

Τέλος, κατά τον έλεγχο πελάτη της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 29 μηνών, για κλοπές και απάτες.