Στο Μαξίμου ο Νίκος Χαρδαλιάς: Οι συζητήσεις για την Περιφέρεια Αττικής

Επιμέλεια: Newsroom
Στο Μαξίμου ο Νίκος Χαρδαλιάς: Οι συζητήσεις για την Περιφέρεια Αττικής
Ο υφυπουργός Άμυνας πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο και συνάντησε τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Όλα δείχνουν πως ο Νίκος Χαρδαλιάς θα λάβει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Αττικής, ενόψει των αυτοδιοίκητων εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο υφυπουργός Άμυνας επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν για την υποψηφιότητα στην περιφέρεια Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως και ο Γιώργος Παπανικολάου. Η επιλογή αυτή έγινε με βάση τη μεγάλη εμπειρία από την αυτοδιοίκηση, όντας για πολλά χρόνια δήμαρχος Βύρωνα, ενώ και η παρουσία του στην Πολιτική Προστασία, με τη διαχείριση μεγάλων κρίσεων, αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα για την υποψηφιότητα του.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παπανικολάου έβαλε τέλος στα σενάρια. Με ανακοίνωσή του στο Facebook έκανε γνωστό πως θα είναι υποψήφιος για τον δήμο της Γλυφάδας.

«Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα μας". Τα καλύτερα είναι μπροστά», έγραφε στην ανάρτηση του.