Μυθικό πρωτοσέλιδο: Η «Ελεύθερη Ώρα» βλέπει τους Guns N΄Roses πίσω από την φωτιά στην Ρόδο

Μυθικό πρωτοσέλιδο: Η «Ελεύθερη Ώρα» βλέπει τους Guns N΄Roses πίσω από την φωτιά στην Ρόδο
Πως συνδέεται η φωτιά στη Ρόδο με τους Guns N' Roses; Η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» έχει την απάντηση.

Οι Guns N' Roses έδωσαν μια μοναδική παράσταση το βράδυ του Σαββάτου (22/7) στο Ολυμπιακό Στάδιο, την ώρα που η Ρόδος βίωνε δύσκολες καταστάσεις λόγω της πυρκαγιάς.

Πως συνδέονται αυτά; Η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» με ένα μυθικό πρωτοσέλιδο και ανάλογο ρεπορτάζ έκανε τη σύνδεση των δύο γεγονότων κυκλοφορώντας την Δευτέρα (24/7) με τον τίλο «Δαιμονική τελετή με Guns N'... Rhodes!», ενώ στον υπέρτιτλο σημείωσε: «Μετά τους Iron Maiden και την πύρινη λαίλαπα στην Πεντέλη».

Μάλιστα, η εφημερίδα εξήγησε το λογοπαίγνιο του τίτλου με το όνομα της αμερικανικής μπάντας και το ελληνικό νησί, γράφοντας: «Το ροκ συγκρότημα με έμβλημά του το... ρόδο, τραγούδησε τη... συμπάθεια του στο διάβολο σε δεκάδες χιλιάδες εκστασιασμένους ελληνόφωνους, ενώ η Ρόδος βίωνε σκηνές αποκάλυψης!».

ora_1

Προφανώς, όπως και στην περίπτωση με τις φωτιές της Πεντέλης, που η εφημερίδα τις είχε αποδώσει στην παρουσία των Iron Maiden στην Ελλάδα και στις «επικλήσεις του αγγλικού συγκροτήματος στον διάβολο», θεωρεί ότι κάτι αντίστοιχο έγινε και τώρα με τους Guns N' Roses, οι οποίοι πάντως, δεν έπαιξαν στο ελληνικό κοινό, τη μεγάλη επιτυχία των Rolling Stones, Sympathy For The Devil».