Κριστιάνο Ροναλντο: Ξεπέρασε την Κάιλι Τζένερ και έγινε ο υψηλότερα αμειβόμενος στο Instagram

Επιμέλεια: Newsroom
Κριστιάνο Ροναλντο: Ξεπέρασε την Κάιλι Τζένερ και έγινε ο υψηλότερα αμειβόμενος στο Instagram
Ο Πορτογάλος σταρ εξασφάλισε την πρώτη θέση ως ο υψηλότερα κερδισμένος του Instagram, ξεπερνώντας την Κάιλι Τζένερ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδεικνύεται ως ο υψηλότερα αμειβόμενος χρήστης στο Instagram, ξεπερνώντας την Κάιλι Τζένερ, εξασφαλίζοντας 2,40 εκατομμύρια δολάρια ανά χορηγούμενη ανάρτηση λόγω του τεράστιου φανατικού κοινού που έχει και των συνεργασιών του με εξέχουσες μάρκες.

Σε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα, ο Πορτογάλος σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο εξασφάλισε την πρώτη θέση στη δημοφιλή πλατφόρμα ως νο1 κερδισμένος του Instagram, .

Με το εντυπωσιακό ποσό των 2,40 εκατομμυρίων δολαρίων ανά χορηγούμενη ανάρτηση, ο 38χρονος επιθετικός της Αλ Νασρ ξεπέρασε τη σταρ του ριάλιτι Kylie, η οποία κερδίζει 1,89 εκατομμύρια δολάρια ανά χορηγούμενη ανάρτηση.

Ο Ρονάλντο, που αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία, τα σημαντικά κέρδη του είναι αποτέλεσμα των συνεργασιών του με μεγάλες μάρκες όπως η LiveScore, η Therabody και η Binance, όπου προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στον λογαριασμό του στο Instagram.

Εν τω μεταξύ, η 25χρονη Kylie Jenner έχει επίσης κεφαλαιοποιήσει τη φήμη της, αξιοποιώντας την επιρροή της για την προώθηση εμπορικών σημάτων όπως ο γίγαντας της μόδας Jean Paul Gaultier, καθώς και τα δικά της εγχειρήματα, Kylie Cosmetics και Kylie Swim.