Αλλαγή πλεύσης για τον Salt Bae: Τα αλλάζει όλα και ξεκινάει από τις... τιμές

Αλλαγή πλεύσης για τον Salt Bae: Τα αλλάζει όλα και ξεκινάει από τις... τιμές
Η έντονη κριτική που δέχθηκε ο γνωστός σεφ για τα ακριβά πιάτα του τον έκαναν να αναθεωρήσει μερικά πράγματα.

Ο Salt Bae ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για να αφήσει πίσω τις κακές κριτικές και πλέον λανσάρει ένα πολύ φθηνότερο μενού στα διαβόητα ακριβα του steakhouse Nusr-Et. Μετά τη Νέα Υόρκη σειρά είχε το εστιατόριο του στο Λονδίνο.

Η κίνηση αυτή μπορεί να σοκάρει τους πελάτες, οι οποίοι έχουν συνηθίσει τα εξαιρετικά ακριβά πιάτα με μπριζόλες που συχνά προκαλούν αντιδράσεις στο διαδίκτυο, καθώς οι πελάτες δημοσιεύουν τους αδιανόητους λογαριασμούς τους.

Το steakhouse έχει βρεθεί στο επίκεντρο έντονης κριτικής από τότε που άνοιξε, όχι μόνο για τις τιμές του αλλά και για την υπερβολή των πιάτων του.

Ωστόσο, παρά την εκτεταμένη κριτική και το γεγονός ότι είναι ένα από τα εστιατόρια με τη χειρότερη βαθμολογία στο Λονδίνο στο TripAdvisor, το εστιατόριο επιμένει, με λογαριασμούς που αντιστοιχούν σε ενοίκιο ενός μήνα να κάνουν το γύρο των κοινωνικών δικτύων.

Αλλά τώρα, το Salt Bae έχει προσφέρει μια νέα φθηνότερη επιλογή μενού, προφανώς με την ελπίδα να προσελκύσει περισσότερους καλοφαγάδες με χαμηλότερο εισόδημα.

Εν πάση περιπτώσει, οι επισκέπτες μπορούν τώρα να απολαύσουν ένα γεύμα με μπέργκερ και πατάτες τηγανιτές με πολύ πιο μετριοπαθή τιμή 45 λιρών, ενώ πιάτα όπως τα τάκος κοστίζουν 35 λίρες. Υπάρχει επίσης ένα μεσημεριανό μενού στις 39 λίρες ανά άτομο, το οποίο περιλαμβάνει ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο και ένα επιδόρπιο.