H κρίση «χτύπησε» και τον Salt Bae: Έφτιαξε οικονομικό μενού, αναλυτικά οι τιμές

Επιμέλεια: Newsroom
H κρίση «χτύπησε» και τον Salt Bae: Έφτιαξε οικονομικό μενού, αναλυτικά οι τιμές
O γνωστός σεφ και επιχειρηματίας αποφάσισε να μειώσει τις τιμές του.

Πολλά φαίνεται πως είναι τα οικονομικά προβλήματα για τον Salt Bae το τελευταίο διάστημα.

Αν και είναι γνωστός για τις πολύ ακριβές τιμές στα μαγαζιά του, αφού κάποιος χρειάζεται να πληρώσει χιλιάδες ευρώ για να φάει σε κάποιο από αυτά, τώρα -σύμφωνα με τη «Marca»- έφτιαξε μενού που κοστίζει μόλις 39 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το μενού αυτό μπορεί να το βρει κάποιος στο εστιατόριό του στη Νέα Υόρκη, το «Nurs-Et Steakhouse».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει δεχτεί αρνητικές κριτικές για τις πολύ ακριβές τιμές στα εστιατόριά του και οι αποδείξεις που αποδεικνύουν πως χρειάζεται κάποιος να δώσει χιλιάδες ευρώ για να φάει εκεί, έχουν γίνει viral.

Οι τιμές στα νέα οικονομικά μενού της Salt Bae

Το νέο οικονομικό μενού συμπεριλαμβάνει ένα συγκεκριμένο μεσημεριανό από Δευτέρα έως Κυριακή. Το μενού περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο και κοστίζει 39 ευρώ το άτομο.

Αν θέλει κάποιος να φάει μπιφτέκι και πατάτες θα δώσει 45 ευρώ. Επίσης το μοσχαρίσιο καπνιστό, το μπιφτέκι taco και το ταρτάρ μπριζόλας κοστίζουν 35 ευρώ.

Ακόμα φθηνότερα κοστίζει μια νέα σειρά σούσι, όπως γαρίδες tempura, αβοκάντο και νιγκίρι σολομού, αφού 23 και 28 ευρώ θα δώσει ο πελάτης για να απολαύσει τέσσερα κομμάτια από αυτά.

Πότε έγινε γνωστός

Να υπενθυμίσουμε πως ο Nusret, όπως είναι το όνομα του σεφ, είχε γίνει αρχικά γνωστός πριν από μερικά χρόνια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το τρόπο που έριχνε το αλάτι στα φαγητά του.

Κρίση και στο μαγαζί του στη Μύκονο

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες ημέρες, κρίση περνάει και το μαγαζί του Nusret στη Μύκονο με τον ίδιο να σκέφτεται νέο... project.

H πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του, η οποία αγγίζει το 70% αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.