Καύσωνας: Έβγαλε το τηγάνι στο κέντρο της Αθήνας και έφτιαξε ομελέτα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Καύσωνας: Έβγαλε το τηγάνι στο κέντρο της Αθήνας και έφτιαξε ομελέτα (vid)
Με έναν έξυπνο τρόπο αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καύσωνα ένας χρήστης του TikTok, καθώς την ώρα που το κέντρο της Αθήνας έβραζε, έβγαλε ένα τηγάνι και έφτιαξε ομελέτα.

Ανά περιόδους βλέπουμε διάφορα βίντεο, όπου κάτοικοι αρκετών περιοχών ανά τον κόσμο για να αποδείξουν πως οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές, βγάζουν ένα τηγάνι στον ήλιο και τηγανίζουν ένα αυγό.

Αυτό έκανε και ένας χρήστης του TikTok, που ανέβασε βίντεο από το κέντρο της Αθήνας, να φτιάχνει ομελέτα με την βοήθεια του καύσωνα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, αφού άλειψε με λάδι το τηγάνι, το άφησε 10 λεπτά στον ήλιο, ώστε να πάρει θερμοκρασία. Μετά έριξε τα υλικά και έφτιαξε μια ομελέτα αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.

@greekgateway 🇬🇷☀️ Wow! Heatwave with +40°C temperatures fry’s eggs in Greece! Video by @Lida Maria #greece #greeksummer #greek #greektiktok #greekisland #greektiktok #hellas #greekislands #greeceislands #paros #naxos #crete #mykonos #santorini #santorinigreece #athens #thessaloniki #greekfeta #greekeggs #breakfast #heatwave ♬ original sound - GreekGateway ® 🇬🇷

Παρά το διασκεδαστικό αυτό βίντεο είναι συνετό να επισημανθεί το γεγονός πως σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό το κύμα καύσωνα αποτέλεσε το πρώτο ημίχρονο και από την Πέμπτη (20/7) ένα νέο κύμα ζέστης θα φτάσει στην χώρα μας, με την θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 40 βαθμούς Κελσίου.