Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τα «πήρε» με ταξιτζή: «Με είπε μωρό μου, ήθελα να του κοπανήσω το κεφάλι στο τιμόνι» (vid)

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τα «πήρε» με ταξιτζή: «Με είπε μωρό μου, ήθελα να του κοπανήσω το κεφάλι στο τιμόνι» (vid)
Το μοντέλο έκανε μια ανάρτηση και ανέφερε τι της συνέβη με έναν οδηγό ταξί στην Αθήνα, που την εξόργισε.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με τους ακολούθους της στα social media.

Πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο, μοιράστηκε κάτι που της συνέβη ενώ πήρε ταξί για να πάει σε μια δουλειά που είχε και ανέφερε πως εκνευρίστηκε πολύ.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως χρησιμοποιεί ταξί για τις μετακινήσεις της και μάλιστα πλέον βρίσκει αρκετά δύσκολα το καλοκαίρι.

«Αργώ το καλοκαίρι πάντα στα ραντεβού μου επειδή με ακυρώνουν όλα τα ταξί. Επιτέλους βρέθηκε ένας που το δέχτηκε και του έστειλα και του λέω "σας παρακαλώ μη με ακυρώσετε κι εσείς. Με ακυρώνει που με ακυρώνει η ζωή η ίδια, πλάκα κάνω, μη με ακυρώσετε κι εσείς γιατί θα αργήσω στο ραντεβού μου"», είπε αρχικά και στην συνέχεια ανέφερε τι της συνέβη και γιατί εκνευρίστηκε με έναν συγκεκριμένο οδηγό.

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #foryou #❤️ ♬ πρωτότυπος ήχος - Garifalia.kalifoni♍️

«Είναι ένας τύπος νέος γύρω στα 35 και μου λέει "αγάπη μου εσύ", "γιατί σε ακυρώνουν τα ταξί;". Είμαι σε φάση "εμένα λέει αγάπη μου;". Του μιλάω στον πληθυντικό για να το κόψει και συνεχίζει σε όλον τον δρόμο να με λέει "αγάπη μου και με τι ασχολείσαι". Του λέω "σας παρακαλώ με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση με το να με αποκαλείτε αγάπη σας, με λένε Γαρυφαλλιά". Ο τύπος όχι δεν σταμάτησε να με λέει αγάπη του, γέλασε και λέει "είμαστε κοντά ηλικιακά", με είπε και "μωρό μου". Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με πήγε σε λάθος δρόμο, κατέβηκα πολύ πιο πριν, γιατί δεν ήθελα να κάτσω άλλο μέσα σε αυτό το ταξί. Έβαλα ακουστικά κι έβλεπα ότι μου μιλούσε από τον καθρέφτη. Ήθελα να του πάρω το κεφάλι και να του το κοπανήσω στο τιμόνι», είπε μεταξύ άλλων η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν εκατοντάδες, κάποια θετικά και κάποια αρνητικά.