Τατουατζού αποκάλυψε πόσο χρεώνει τα μικροσκοπικά σχέδια της και οι πιθανοί πελάτες της έπαθαν...εγκεφαλικό (vid)

Newsroom
Τατουατζού αποκάλυψε πόσο χρεώνει τα μικροσκοπικά σχέδια της και οι πιθανοί πελάτες της έπαθαν...εγκεφαλικό (vid)
Μια καλλιτέχνης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο αφού μοιράστηκε το πόσο που χρεώνει τους πελάτες για ένα μικρό τατουάζ.

Μια χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δέχτηκε πυρά επειδή μοιράστηκε την τιμή που χρεώνει τακτικά στους πελάτες της για μικροσκοπικά τατουάζ.

Η Vivien Szincsak είναι μια Αγγλίδα Tattoo artist με έδρα το Λονδίνο και ειδικεύεται στα vegan τατουάζ λεπτής γραμμής. Πρόσφατα μοιράστηκε με τους 32.000 οπαδούς της στο Instagram κάποια από τα έργα της που περιλάμβαναν: ένα λεπτό μπουκέτο με λουλούδια, και ένα μεγάλο βάζο εμπνευσμένο από την ελληνική εποχή.

Η Vivieb δημοσιεύει επίσης τα λεπτεπίλεπτα έργα της μέσω του TikTok, όπου ένα από τα βίντεό της έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Σε ένα απόσπασμα που αναρτήθηκε στις 26 Ιουνίου, η Szincsak απαντούσε σε μια ερώτηση ενός άλλου χρήστη για το «ποιες είναι οι τιμές σας για μικρά τατουάζ λεπτών γραμμών (2-3 εκατοστά);».

Στο βίντεο των πέντε δευτερολέπτων, η τατουατζού έγραψε: «Η ελάχιστη χρέωση μου είναι 100 λίρες για κάτι μικροσκοπικό και απλό»

Σε άλλο σημείο, η Szincsak διευκρίνισε περαιτέρω ότι αυτά τα μικροσκοπικά τατουάζ δεν είναι ακριβώς 100 λίρες το ένα - είναι 100 λίρες το ελάχιστο για μια συνεδρία διάρκειας μιας ώρας.

Στα σχόλια του βίντεο επικράτησε πανικός με κάποιους να υπερασπίζονται την τιμολόγηση της Vivien και άλλους να μην καταλαβαίνουν γιατί χρεώνονται τόσο μερικές γραμμές..

Ένας έγραψε: «Δεν φτιάχνεις τα νύχια σου για 30 λίρες; Φίλε, πώς στο καλό περιμένεις από έναν καλλιτέχνη να σου κάνει ένα μόνιμο έργο τέχνης για 30 λίρες». Κάποιος άλλος σχολίασε: «Κορίτσι, πληρώνω 90 λίρες για ένα τατουάζ 6 φορές αυτό το μέγεθος».