Τη νυχτά που οι «Λόγος Τιμής» έκαναν τη Ριζούπολη...Μπομπονέρα (vids)

Τη νυχτά που οι «Λόγος Τιμής» έκαναν τη Ριζούπολη...Μπομπονέρα (vids)
Καπνογόνα, πυροτεχνήματα, τύμπανα και σημαίες έκαναν τη Ριζούπολη να θυμίζει για λίγες ώρες γήπεδο της Λατινικής Αμερικής.

Το ραντεβού για την Αθήνα είχε δοθεί πριν αρκετό καιρό και άπαντες ήταν στη θέση τους. Τα φώτα έσβησαν, οι πυρσοί άναψαν και όσοι ήταν εκεί μιλάνε για το απόλυτο live του καλοκαιριού.

@ath2k23 Χιλιάδες κόσμος στη Ριζούπολη! |Λόγος Τιμής| #logostimhs #logostimis #live #foryou #foryoupage #fy #rizoupoli ♬ πρωτότυπος ήχος - .

Την Παρασκευή(30/06) όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στη Ριζούπολη. Χιλιάδες μαυροφορεμένα αγόρια και κορίτσια που κουβαλούσαν πάνω τους το «λαμδα ταφ» έσκασαν από κάθε γωνιά της Αθήνας. Ο σκοπός τους ήταν ενας: αυτό το live να μείνει αξέχαστο.

@anastasiagrd Κανουμε σαν παιδια🔥#CapCut #rap #logostimis #foryou #fyp ♬ original sound - greekrap.shorts

Και έτσι έγινε.Τα τύμπανα του «πολέμου» ήχησαν, στα μάτριξ εμφανίστηκε η λέξη «ψυχή» που πρόδωσε το κομμάτι της έναρξης και το γήπεδο πήρε...φωτιά! Εκατοντάδες καπνογόνα έκαναν την εμφάνιση τους, δεκάδες σημαίες υψώθηκαν στον ουρανό και η ατμόσφαιρα θύμιζε καταστάσεις Μπομπονέρα!

Μπορεί από το καπνό να μην φαινόταν πολλές φορές το stage αλλά δεν φάνηκε να απασχολέι και κανέναν. Παντού υπήρχαν χαμόγελα, υψωμένες γροθιές, παλμός και χιλιάδες νέοι που χοροπηδούσαν, τραγουδούσαν και χόρευαν με τη ψυχή τους.

@alexandrosfeza Ποιο waterboom? #fypシ #logostimis #live #psihi #fyp #fy ♬ original sound - Alexandros Feza

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς έκαναν το πρώτο τους διάλειμμα ένας νεαρός εμφανίστηκε στο stage παίζοντας με μπουζούκι τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη και στο μόνιτορ να γράφει κάτι που είχε πει ο ίδιος: «Ο άνθρωπος για να λέγεται αληθινός άνθρωπος πρέπει να έρθει και στη θέση του άλλου».