Χάος στη Γαλλία: Ο Μακρόν διασκέδαζε σε συναυλία του Έλτον Τζον και το Παρίσι...φλέγεται (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χάος στη Γαλλία: Ο Μακρόν διασκέδαζε σε συναυλία του Έλτον Τζον και το Παρίσι...φλέγεται (vid)
Εν μέσω χάους στη γαλλική πρωτεύουσα, η οργή συνέχισε να αυξάνεται καθώς ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εθεάθη να χορεύει στους ρυθμούς της μουσικής του Έλτον Τζον.

Ο Εμανουέλ Μακρόν εθεάθη να χορεύει το βράδυ της Πέμπτης(29/06), ενώ οι διαδηλωτές βγήκαν ξανά στους δρόμους για τρίτη συνεχόμενη νύχτα μετά την δολοφονία του 17χρονου από αστυνομικό.

Ο Γάλλος πρόεδρος βιντεοσκοπήθηκε στο Accor Arena του Παρισιού χθες το βράδυ να διασκεδάζει στην τελευταία περιοδεία του Έλτον Τζον, την ίδια ώρα που η πρωτεύουσα καιγόταν...

249 αστυνομικοί και χωροφύλακες τραυματίσθηκαν στη διάρκεια νέων ταραχών την περασμένη νύκτα

Διακόσιοι σαράντα εννέα αστυνομικοί και χωροφύλακες τραυματίσθηκαν την περασμένη νύκτα, στη διάρκεια των νέων ταραχών που σημειώθηκαν σε πόλεις στη Γαλλία μετά το θάνατο, την Τρίτη, ενός εφήβου κοντά στο Παρίσι από σφαίρα αστυνομικού, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Συνολικά 40.000 μέλη των δυνάμεων της τάξης είχαν αναπτυχθεί σε όλη τη γαλλική επικράτεια, από τα οποία 5.000 στο Παρίσι. Κανένας αστυνομικός ή χωροφύλακας δεν έχει τραυματισθεί σοβαρά, διευκρινίσθηκε από την ίδια πηγή.