Μυθική φάρσα με άρωμα... ΠΑΣΟΚ σε πάρτι στην Κρήτη: Το φύλο του μωρού ήταν... πράσινο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μυθική φάρσα με άρωμα... ΠΑΣΟΚ σε πάρτι στην Κρήτη: Το φύλο του μωρού ήταν... πράσινο (vid)
Οι παρευρισκόμενοι λοιπόν ψήφισαν ποιο πιστεύουν ότι θα είναι το φύλο του μωρού και στις 7:00 μ.μ ακριβώς, όταν δηλαδή ανακοινώθηκε και το επίσημο exit poll για τις εκλογές 2023.

Μια επική φάρσα στην Κρήτη ετοίμασαν φίλοι και συγγενείς ενός ζευγαριού στο πάρτι αποκάλυψης για το φύλο του μωρού που περιμένουν, καθώς μετέτρεψαν το baby shower σε ΠΑΣΟΚ shower, ενώ κρατώντας καπνογόνα τραγούδησαν το «Καλημέρα ήλιε».

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το ζευγάρι σίγουρα θα θυμάται καιρό τη φάρσα που ετοίμασαν οι σύντεκνοι και οι κουμπάροι τους. Μάλιστα ο γαμπρός έπεσε μέσα στην πισίνα μόλις είδε μπροστά του αντί για ροζ ή μπλε… πολλά πράσινα μπαλόνια, τα οποία φυσικά και δεν αποκάλυπταν το φύλο του μωρού.

Την ίδια στιγμή οι Kρητικοί φίλοι τους, που είχαν αλλάξει τα μπλε μπαλόνια με πράσινα, είχαν ανάψει καπνογόνα και τραγουδούσαν όλοι μαζί το «Καλημέρα ήλιε», το τραγούδι του Μάνου Λοΐζου που έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητο των Ελλήνων ως ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ.

Η μέλλουσα μητέρα, πιο ψύχραιμη, πανηγύριζε παρέα με τους φίλους ενώ μόλις βγήκε ο σύζυγος της από την πισίνα, τον πλησίασε και του εξήγησε τί είχε συμβεί με την πλάκα που ετοίμασαν οι φίλοι για τους ίδιους.