Έξαλλος ο Ευαγγελάτος στον «αέρα» του Mega: «Σηκώνω το γάντι που έριξες και στο πετώ στη μούρη» (vid)

Έξαλλος ο Ευαγγελάτος στον «αέρα» του Mega: «Σηκώνω το γάντι που έριξες και στο πετώ στη μούρη» (vid)
Ανέβηκε η ένταση στο στούντιο του Mega όταν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» εξήγηση στον παρουσιαστή ότι δεν προτίθεται να κάνει κουτσομπολιό μαζί του.

Ένταση επικράτησε στο πλατό του Mega μεταξύ Νίκου Ευαγγελάτου και Ανδρέα Πετρόπουλου, με τους δύο άνδρες να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες. Όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο δημοσιογράφος της «Αυγής» στον «αέρα» λέγοντας ότι δεν έχει πρόθεση να κουτσομπολεύσει μαζί με τον παρουσιαστή για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές.

Αυτό ήταν κάτι που έκανε έξαλλο τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος του απάντησε σε υψηλούς τόνους... «Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου. Αν θες να κάνεις πολιτικό κουτσομπολιό είσαι σε λάθος εκπομπή. Συγνώμη αλλά αυτό που είπες το θεωρώ προσβολή. Αν αισθάνεσαι αυτό, να την κλείσουμε εδώ την εκπομπή. Δεν το παίρνω προσωπικά, είναι προσωπική αιχμή που δεν δέχομαι. Κάνουμε ρεπορτάζ και αν αισθάνεσαι ότι κάνουμε πολιτικό κουτσομπολιό, να σταματήσουμε τώρα την κουβέντα. Είναι πρόκληση αυτό. Δηλαδή, σηκώνω το γάντι που έριξες και στο πετώ στην μούρη» είπε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.