«Διαβολικό» παπαδοπαίδι «φεσώνει» πρακτορεία στην Πάτρα: Έπαιξε 6.000 ευρώ και έφυγε «κύριος» χωρίς να πληρώσει

Επιμέλεια: Newsroom
«Διαβολικό» παπαδοπαίδι «φεσώνει» πρακτορεία στην Πάτρα: Έπαιξε 6.000 ευρώ και έφυγε «κύριος» χωρίς να πληρώσει
Ο φόβος και ο τρόμος για τους ιδιοκτήτες πρακτορείων έχει γίνει ένα παπαδοπαίδι στην Πάτρα

Σκηνές έντασης σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην Πάτρα. Συνελήφθη για ακόμα μία φορά, ο γιος ιερέα που έχει πάθος με τον τζόγο, αλλά δεν έχει χρήματα…

Οι προσπάθειες που καταβάλλει για να νικήσει το πάθος του για τον τζόγο είναι πολλές, όμως ο γιος του Πατρινού ιερέα συνεχίζει τη δράση του. Αποτέλεσμα να έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους ιδιοκτήτες πρακτορείων.

Το… παπαδοπαίδι που έχει κατά το παρελθόν «χτυπήσει» σε αρκετά πρακτορεία της Πάτρας φεσώνοντάς τα, έδρασε ξανά, προχθές το βράδυ 21 Ιουνίου του 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός πήγε αρχικά σε πρακτορείο στην οδό Νοταρά και άρχισε να παίζει στοιχήματα σε παιχνίδι εικονικού ποδοσφαίρου.

Όταν το ποσό που έχανε έφθασε να είναι αρκετά υψηλό, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να πληρωθεί, καθώς το χρέος είχε ανέλθει στα 4.700 ευρώ! Ο γιος του ιερέα δήλωσε πως δεν έχει χρήματα για να πληρώσει.

Τότε σύμφωνα με το thebest.gr, κλήθηκε η Αστυνομία και ο νεαρός συνελήφθη. Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος καθώς καταβλήθηκε η οφειλή σε βάρος των ιδιοκτητών.

Από την προανάκριση προέκυψε πως είχε δράσει και σε άλλο πρακτορείο με το… φέσι να φθάνει στο ποσό των 6.100 ευρώ! Να σημειωθεί ότι είναι η πολλοστή φορά που ο συγκεκριμένος έχει συλληφθεί, καθώς πηγαίνει σε πρακτορεία, στοιχηματίζει και στο τέλος αφήνει χρέη στις επιχειρήσεις υποστηρίζοντας πως δεν έχει χρήματα, τα οποία ωστόσο η οικογένειά του τα καλύπτει στη συνέχεια.