Κοινό μυστικό το «παράνομο» ζευγάρι στο Survivor: «Το ήξεραν όλα τα παιδιά και ήμουν η τελευταία που το έμαθα» (vid)

Ρεπορτάζ: Newsroom
Κοινό μυστικό το «παράνομο» ζευγάρι στο Survivor: «Το ήξεραν όλα τα παιδιά και ήμουν η τελευταία που το έμαθα» (vid)
Όπως φαίνεται όλοι γνώριζαν στον Άγιο Δομίνικο πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Η Μελίνα Μεταξά μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ειδύλλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αρχικά, δήλωσε για την αποχώρησή της: «Το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ αυτή που θα αποχωρήσει. Το είχα πει και στα παιδιά, είχα μαζέψει τα πράγματά μου. Ήμουν πολύ πιεσμένη και θεωρώ ότι τελείωσαν τα βάσανα».

Όσον αφορά το «ειδύλλιο» Βασάλου - Σταυρούλας, είπε: «Με τον Βασάλο δεν είχαμε ποτέ επικοινωνία, όπως και με τη Σταυρούλα από την αντίπαλη ομάδα. Κάτι θα ξέρετε για το μεταξύ τους. Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσετε τα παιδιά, δεν θα ήθελα να μπω στη σχέση άλλων ανθρώπων. Σίγουρα έχω δει πράγματα που δεν είδατε εσείς».

«Εγώ το αποκάλυψα για Βασάλο και Σταυρούλα; Εγώ ήμουν η τελευταία που έμαθα ότι γίνεται όλο αυτό το σκηνικό. Το ήξεραν όλα τα παιδιά και ήμουν η τελευταία που έμαθα τι γινόταν. Μου το είπε και ένας-ένας προσωπικά. Ήταν το θέμα που συζητούσαν όλοι στην καλύβα. Αν δεν το είπαν στην κάμερα και φάνηκε ότι εγώ το σκέφτηκα, είναι άλλο», συμπλήρωσε.

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο τόνισε: «Τις περισσότερες φορές, έκανε τον φίλο. Έλεγε άλλο πράγμα σε εμένα, κάτι άλλο σε εσένα και μετά, προσπαθούσαμε να καταλάβουμε την κόντρα μεταξύ μας. Μακάρι να είναι στρατηγική αυτό, γιατί αν είναι έτσι και στην έξω του ζωή... Μπορεί να το έκανε για να σπάσει την ψυχολογία. Δημιουργεί προβλήματα ανάμεσα στους παίκτες».

«Μου έλεγε ότι είναι το χειρότερό του, όταν μιλούσα Κυπριακά. Έλεγα κάτι και μου έλεγε ότι θέλω να έχω συνεχώς τον τελευταίο λόγο. Αισθανόμουν τρομερή πίεση, για αυτό δεν ήρθαμε ποτέ κοντά και δεν του μιλούσα καν», κατέληξε.