Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για το έγκλημα στην Κω: «Θα πάρω ένα τουφέκι και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για το έγκλημα στην Κω: «Θα πάρω ένα τουφέκι και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά» (vid)
Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε με αφορμή την δολοφονία της Αναστάζια στην Κω.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε το 2018 στη Ρόδο, σε μια αντίστοιχη περίπτωση με το έγκλημα στην Κω.

«Έχω γίνει λιώμα αυτές τις μέρες, έχω γίνει… η ψυχή μου είναι κατάμαυρη. Μας ξύνουν τις πληγές μας κάθε τόσο. Να δολοφονήσουν το παιδί σου, να το βιάσουν, να το ξεγυμνώσουν και να το πετάξουν στις θάλασσες, κι εκεί από πνιγμό να «φύγει»! Όπως ‘κάναν σε αυτό το κοριτσάκι το 27χρονο τώρα, το βιάσανε και πήγαν, το πέταξαν σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, γυμνό το κορμάκι του, σαν σκουπίδι πραγματικό και ‘βάλαν από πάνω και τα χόρτα! Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους; Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή;», είπε χαρακτηριστικά η Κούλα Αρμουτίδου.

«27 χρόνων κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, να το στραγγαλίσουν, να το σκοτώσουν και να το πετάξουν σαν σκουπίδι μέσα σε σακούλα απορριμμάτων! Δεν ντρεπόμαστε! Παραδειγματική τιμωρία σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια! Το λέω από την πρώτη στιγμή, από το ‘18!», συνέχισε.

«Το σύστημα μας δεν είναι τιμωρητικό, τιμωρητικό να είναι, παραδειγματική τιμωρία. Να μπουν και να μη ξαναβγούν! Εγώ αυτό θέλω, γι’ αυτούς τους δολοφόνους αυτό θέλω ως μάνα της Ελένης. Να μπουν και να μην ξαναδούν το φως του ηλίου! Πώς γίνεται ποτέ να μην τιμωρούνται οι βιαστές; Πως γίνεται και να βγαίνουν έξω στην κοινωνία και να κυκλοφορούν! Πώς γίνεται οι φονιάδες να ζητούν δεύτερη ευκαιρία; Θα πάρω κανένα τουφέκι καμιά μέρα και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά», κατέληξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.