Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που άντρας στη Γαλλία αρπάζει κοριτσάκι από τα χέρια της γιαγιάς του

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που άντρας στη Γαλλία αρπάζει κοριτσάκι από τα χέρια της γιαγιάς του
Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο στη Γαλλία όπου ένας άνδρας με βιαιότητα αρπάζει ένα κοριτσάκι μέσα από τα χέρια της γιαγιάς του.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το Μπορντό της Γαλλίας, όπου ένας άνδρας αρπάζει μέσα από τα χέρια της γιαγιάς του ένα κοριτσάκι. Δείχνει απίστευτη βιαιότητα καθώς σέρνει γιαγιά και εγγονή έξω από την πόρτα του σπιτιού τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο άνδρας κοντοστέκεται κοντά σε ένα σπίτι, στην πόρτα του οποίου βρίσκεται μία γυναίκα με την εγγονή της. Την ώρα που η γυναίκα μπαίνει στο σπίτι και ετοιμάζεται να κλείσει την πόρτα, ο άνδρας κινείται ταχύτατα, βάζει το πόδι του στην πόρτα για να την μπλοκάρει και επιτίθεται στη γυναίκα.

Στη συνέχεια σέρνει κυριολεκτικά έξω από το σπίτι γιαγιά και εγγονή, τις πετάει στο πεζοδρόμιο και αρπάζει το κοριτσάκι, την ώρα που η γιαγιά του παραμένει στο έδαφος.

Όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές, ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα μετά το περιστατικό, το οποίο έχει πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων για την ασφάλεια στην περιοχή.