Οι Αταίριαστοι μαθαίνουν μπάλα στη Σκορδά: «Τον Μπαπέ τον ξέρεις;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οι Αταίριαστοι μαθαίνουν μπάλα στη Σκορδά: «Τον Μπαπέ τον ξέρεις;» (vid)
Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, θέλησαν να «γνωρίσουν» τον Εμπαπέ στη Φαίη Σκορδά, η οποία βρέθηκε στο πλατό των «Αταίριαστων.

Οι Αταίριαστοι ξεκίνησαν σήμερα (20/6) την ενημερωτική εκπομπή τους με το χθεσινό πέναλτι του Εμπαπέ που οδήγησε στο 1-0 στον αγώνα Γαλλία - Ελλάδα.

Την ώρα που ξεκίνησαν τον σχολιασμό στο πλατό «εισέβαλε» η Φαίη Σκορδά, η οποία ωστόσο δεν γνώριζε πολλά για το χθεσινό ματς παραμόνο για τον πανηγυρισμό του Νίκου Αλιάγα που σχολιάστηκε αρκετά.

Χρήστος Κούτρας: «Γεια σας κυρία Σκορδά, καλημέρα σας»

Γιάννης Ντσούνος: «Καλημέρα, καλημέρα»

Ο διάλογος συνεχίστηκε με χιούμορ. «Ποιον Εμπαπέ ρε παιδιά; Άμα περνάει η Σκορδά, τον Εμπαπέ θα βλέπεις;». Εκείνη την στιγμή η παρουσιάστρια ανταποκρίθηκε λέγοντας, «Είμαστε πολύ ωραίοι, νομίζω ότι έτσι πρέπει να κάνουμε εκπομπή του χρόνου. Να κάνουμε μαζί». Τότε ο Γιάννης Ντσούνος της έθεσε ένα όρο, προκειμένου να βρεθούν στο ίδιο πλατό: «Για να κάνουμε μαζί εκπομπή, θα πρέπει να μάθεις μπάλα». Βέβαια αντίθετη άποψη είχε ο Χρήστος Κούτρας λέγοντας πως δεν χρειάζεται να μάθει τίποτα και με χαρά να συνεργαστούν στο μέλλον.