Ο Λιανός αποκάλυψε τον νικητή του τουρκικού Survivor: Είχε χάσει πανηγυρικά σε flag race από τον Μαρτίκα (vids)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Λιανός αποκάλυψε τον νικητή του τουρκικού Survivor: Είχε χάσει πανηγυρικά σε flag race από τον Μαρτίκα (vids)
Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τους παίκτες του Survivor All Star τον νικητή του τουρκικού.

Το Survivor All Star έχει γίνει πλέον ατομικό και οι παίκτες καταστρώνουν τα πλάνα και τις στρατηγικές του για το Γαλάτσι και τον μεγάλο τελικό. Στο χθεσινό (19/6) συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στους παίκτες τον νικητή του τουρκικού Survivor.

Ο παρουσιαστής αρχικά ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν μια πρόβλεψη και στη συνέχεια τους αποκάλυψε ότι το φετινό τουρκικό Survivor, το κέρδισε γυναίκα. Συγκεκριμένα η Nefise.

Τότε ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίασε: «Θα σέβεστε! Την έχει κερδίσει ο Σπύρος Μαρτίκας σε flag race», με τον Γιώργο Λιανό να προσθέτει: «Ακριβώς! Με τα πέντε στικς στη σειρά. Ήταν εκείνος ο επικός αγώνας με τα στικς. Που έλεγε ο Μαρτίκας ''δεν σας χρωστάω ασυλία, μου χρωστάτε έπαθλο''».

Σε εκείνο τον αγώνα είχε γίνει μίξη του ελληνικού και του τουρκικού Survivor. Η ελληνική κόκκινη ομάδα είχε ενωθεί με την κόκκινη τουρκική και είχαν παίξει απέναντι στους μπλε (Έλληνες και Τούρκους).

Ο αγώνας επάθλου κρίθηκε σε flag race με τους κόκκινους Σάκη και Nefise να χάνουν από τους μπλε Σπύρο και Σταυρούλα. Στον τελικό στόχο είχαν ρίξει Nefise και Μαρτίκα με τον φαρμακοποιό να κάνει τον αγώνα της ζωής του και να δίνει στην ομάδα του με πανηγυρικό τρόπο το μεγάλο έπαθλο.