«Διαλύθηκε στο παρά πέντε η συνεργασία Ρουβά-Αργυρού»: Πού θα εμφανίζονται τη νέα σεζόν (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Διαλύθηκε στο παρά πέντε η συνεργασία Ρουβά-Αργυρού»: Πού θα εμφανίζονται τη νέα σεζόν (vid)
Ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανίζεται την ερχόμενη σεζόν με τις «Μέλισσες», παρά την επιτυχημένη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς είχαν μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία την σεζόν που τελείωσε στο «Teatro», αφού το μαγαζί τις Παρασκευές και τα Σάββατο ήταν γεμάτο, ενώ και η ΑΕΚ γιόρτασε εκεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, αν και υπήρχαν φήμες πως η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί στο ίδιο μαγαζί το οποίο πρόκειται να ανακαινιστεί, όμως φαίνεται αυτό τελικά δεν θα γίνει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανίζεται με τις «Μέλισσες».

«Με πήρε πολύ αγαπημένη μου φίλη τώρα στο διάλειμμα και μου είπε επειδή ανακοίνωσες ότι ο Ρουβάς και ο Αργυρός θα είναι μαζί του χρόνου από τα Χριστούγεννα και μετά στο ανακαινισμένο Teatro. Θέλω να σου πω ότι έχει χάσει ένα κομμάτι του ρεπορτάζ. Από νωρίς το φθινόπωρο κι όχι από Ιανουάριο όπως είπα εγώ, ο Ρουβάς θα είναι με τις "Μέλισσες". Δεν είχαν υπογράψει ο Αργυρός και ο Ρουβάς και τελικά ο Σάκης έδωσε χθες τα χέρια με τις "Μέλισσες" και θα είναι στο Έναστρον, εκεί που ήταν οι "Μέλισσες" με την Δέσποινα Βανδή. Ετοιμάζονται για ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα. Το παρασκήνιο κι η ίντριγκα είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο σχήμα της σεζόν. Φαντάζομαι ότι ένα επιτυχημένο σχήμα ξεκινά τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη κι ολοκληρώνεται το Πάσχα. Ήταν από τα επιτυχημένα σχήματα και θεωρούσαμε ότι θα συνεχίσουν μαζί, θα έκαναν ένα διάλειμμα μέχρι τα Χριστούγεννα και θα έβγαιναν από Ιανουάριο στο ανανεωμένο κι ανακαινισμένο Teatro», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.