Στο πλευρό του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ η έγκυος σύντροφός του λίγες μέρες μετά τις κατηγορίες για βιασμό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Στο πλευρό του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ η έγκυος σύντροφός του λίγες μέρες μετά τις κατηγορίες για βιασμό (vid)
Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η έγκυος σύντροφος του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του μετά τον σάλο και τις κατηγορίες σε βάρος του για βιασμό.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία για τον Κόνορ ΜακΓκρέγορ ότι βίασε μια γυναίκα. Ο Ιρλανδός σούπερ σταρ κατηγορείται πως βίασε μια γυναίκα στο Kaseya Center, στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών του NBA (9/6) ανάμεσα στους Χιτ και τους Ντένβερ Νάγκετς στο Μαϊάμι.

Η γυναίκα καταγγέλλει πως ο ΜακΓκρέγκορ έστειλε ανθρώπους του να την φέρουν στην τουαλέτα του γηπέδου, όπου την φίλησε με την βία, την ανάγκασε σε στοματικό και επιχείρησε να την σοδομίσει.

Λίγες μέρες αργότερα η έγκυος σύντροφός του εθεάθη στη Νέα Υόρκη επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι είναι μαζί και ενώ περιμένουν το τέταρτο παιδί τους. Μάλιστα, οι ευχάριστες οικογενειακές στιγμές έχουν καταγραφεί από τον φωτογραφικό φακό, όπου το ζευγάρι απολαμβάνει την ευτυχία μαζί με τα παιδιά τους, στην ημέρα της Γιορτής του Πατέρα.

Ο ΜακΓκρέγκορ πάντως, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες περί βιασμού στην αστυνομία του Μαϊάμι και όπως φαίνεται έχει στο πλευρό του την σύντροφό του, η οποία τον στηρίζει.