Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Τι είπε στις αρχές ο 32χρονος που συνελήφθη

Επιμέλεια: Newsroom
Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Τι είπε στις αρχές ο 32χρονος που συνελήφθη
Η μητέρα της νεαρής από την Πολωνία υποστήριξε ότι η κόρη της έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες εξαφανίστηκε η 27χρονη Αναστάζια στην Κω. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στο νησί για τον εντοπισμό της νεαρής ενώ η μητέρα της έκανε λόγο για απαγωγή της.

Για την υπόθεσή της έγιναν πέντε προσαγωγές ενώ ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη για αρπαγή. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές, είχε ερωτική επαφή με την 27χρονη και στη συνέχεια την άφησε στο σημείο όπου αυτή είχε δώσει ραντεβού με το σύντροφό της.

Όμως από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε.

Το δεύτερο επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον του ήταν ότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό το οποίο αγοράστηκε μετά την εξαφάνιση της 27χρονης.

«Χτενίζουν» την περιοχή με drones


Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό τον λόγο αστυνομικοί και πυροσβέστες χτενίζουν την περιοχή ακόμη και με drones μήπως εντοπίσουν κάποιο ίχνος της εξαφανισμένης κοπέλας.

Οι έρευνες των Αρχών με εκπαιδευμένους σκύλους, χρήση drones, αλλά και ομάδες πεζοπορίας επικεντρώνονται στην περιοχή Τιγκάκι, αλλά και στο Μαρμάρι.

Η Αναστασία είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,70 ενώ στο χέρι της φέρει ένα χαρακτηριστικό σημάδι από ένα έγκαυμα.

Η κατάθεση του συντρόφου της Αναστάζια


Στην αστυνομία κατέθεσε και ο σύντροφος της Αναστάζιας, ο οποίος την ημέρα και κυρίως την ώρα της εξαφάνισης της φαίνεται πως εργαζόταν στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, παρουσίασε μήνυμα που του έστειλε η 27χρονη την ημέρα της εξαφάνισής της. Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν είναι το πού βρισκόταν ο σύντροφος της εξαφανισμένης γυναίκας τις επίμαχες ώρες.

«Υπάρχουν πολλά σενάρια, άλλα σενάρια λένε ότι την κοπέλα την δολοφονήσαν και την έριξαν σε πηγάδι άλλα σενάρια λένε ότι ακόμα ζει η κοπέλα και την ψάχνουν» ανέφερε κάτοικος του χωριού της Κω.