Σεφ έγινε viral επειδή μαγειρεύει γκουρμέ γεύματα στην τουαλέτα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σεφ έγινε viral επειδή μαγειρεύει γκουρμέ γεύματα στην τουαλέτα (vid)
Τα βίντεο του σεφ του TikTok τον απεικονίζουν να ετοιμάζει γκουρμέ γεύματα χρησιμοποιώντας αντισυμβατικά εργαλεία και αυτοσχέδιους σταθμούς μαγειρέματος μέσα στα όρια των μπάνιων των ξενοδοχείων.

Στον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, νέες τάσεις και προκλήσεις αναδύονται συνεχώς, τραβώντας την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως. Ωστόσο, ορισμένες τάσεις ξεπερνούν τα όρια αφήνοντας τους ανθρώπους προβληματισμένους και ανήσυχους. Μια τέτοια τάση αφορά έναν σεφ του TikTok, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα φήμη για τα ασυνήθιστα μαγειρικά του καμώματα στις τουαλέτες των ξενοδοχείων.

Τα βίντεο του σεφ του TikTok τον απεικονίζουν να ετοιμάζει γκουρμέ γεύματα χρησιμοποιώντας αντισυμβατικά εργαλεία και αυτοσχέδιους σταθμούς μαγειρέματος μέσα στα όρια των μπάνιων των ξενοδοχείων. Εξοπλισμένος με φορητές κουζίνες, μίνι-ψυγεία και μια σειρά από κατσαρόλες, τηγάνια και σκεύη, μετατρέπει αυτούς τους συνηθισμένους χώρους σε αυτοσχέδιες κουζίνες. Από το ψήσιμο μπριζόλας μέχρι το σοτάρισμα λαχανικών, οι ικανότητες του σεφ είναι αναμφισβήτητες, τραβώντας την προσοχή χιλιάδων περίεργων θεατών.

@barfly7777 #Splice #privatechef #howtocook #howtocookproperly #beercanchicken #inovation #hotelcooking #hotelcookingshow ♬ The Jeffersons - Voidoid

Η δημοτικότητα αυτών των βίντεο μπορεί να αποδοθεί στην απροσδόκητη φύση τους. Ποιος θα φανταζόταν ότι ένα μπάνιο ξενοδοχείου θα μπορούσε να γίνει κόμβος μαγειρικής δημιουργικότητας; Πολλοί θεατές βρίσκονται ταυτόχρονα διασκεδασμένοι και σαστισμένοι από την επινοητικότητα και την τόλμη του σεφ. Η ιδέα ότι κάποιος ετοιμάζει ένα γκουρμέ γεύμα σε ένα τόσο απίθανο περιβάλλον έχει έναν ορισμένο παραλογισμό που βρίσκει απήχηση στο διαδικτυακό κοινό, οδηγώντας σε ευρεία κοινοποίηση και viral status.

Ωστόσο, δεν επευφημούν όλοι αυτόν τον σεφ του TikTok. Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι οι ενέργειές του δεν είναι μόνο ασεβείς προς τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, αλλά ενέχουν και σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια. Τα μπάνια των ξενοδοχείων έχουν σχεδιαστεί για την προσωπική υγιεινή και δεν θα έπρεπε να επαναχρησιμοποιούνται ως αυτοσχέδιες κουζίνες. Το ενδεχόμενο διασταυρούμενης μόλυνσης και ανθυγιεινών συνθηκών μαγειρέματος είναι μια πραγματική ανησυχία, καθώς ο σεφ συχνά αγνοεί τα βασικά πρωτόκολλα ασφάλειας τροφίμων για χάρη της δημιουργίας σαγηνευτικού περιεχομένου