Στρατιώτης της βασιλικής μπάντας της Αγγλίας λιποθύμησε από τη ζέστη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Στρατιώτης της βασιλικής μπάντας της Αγγλίας λιποθύμησε από τη ζέστη (vid)
Όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο ο στρατιώτης της μπάντας της βασιλικής φρουράς λιποθυμά με τους άλλους δίπλα του να συνεχίζουν ανενόχλητοι, καθώς την πρόβα επιθεωρεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ένας τρομπονίστας, μέλος της βασιλικής μπάντας ήταν ένας από τους στρατιώτες που λιποθύμησαν μπροστά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της πρόβας ενόψει του «Trooping the Colour» το επόμενο Σαββατοκύριακο, για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου.

Όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο ο στρατιώτης της μπάντας της βασιλικής φρουράς λιποθυμά με τους άλλους δίπλα του να συνεχίζουν ανενόχλητοι, καθώς την πρόβα επιθεωρεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Λίγο δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται μόνος του και επιχειρεί να ξαναπαίξει. Ωστόσο ειδική ομάδα για την ασφάλεια της βασιλικής φρουράς, σπεύδει να τον απομακρύνει για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό σημειώθηκε εν μέσω καύσωνα, που πλήττει το Λονδίνο, τις τελευταίες ημέρες. Ο συγκεκριμένος δε, τρομπονίστας δεν ήταν από μόνος από την βασιλική φρουρά που λιποθύμησε κατά τη διάρκεια των προβών καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις συνολικά.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αργότερα ευχαρίστησε με ανάρτησή του όλους, όσοι συμμετείχαν. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε στρατιώτη που συμμετείχε στην Επιθεώρηση του Συνταγματάρχη σήμερα το πρωί μέσα στη ζέστη. Δύσκολες συνθήκες, αλλά όλοι κάνατε πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστώ. W.» έγραψε στο Twitter.