Καρκινοπαθής ξεσπάει με τις δηλώσεις Πνευματικού και καλεί τον Μητσοτάκη να της πει ποιος αποφασίζει πόσο θα παλέψει: Η απάντηση που της έδωσε (vid)

Καρκινοπαθής ξεσπάει με τις δηλώσεις Πνευματικού και καλεί τον Μητσοτάκη να της πει ποιος αποφασίζει πόσο θα παλέψει: Η απάντηση που της έδωσε (vid)
Η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο, ανέβασε βίντεο στα social media με το οποίο κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της δώσει απάντηση μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού, η καρκινοπαθής Ρεγγίνα Μακέδου ανέβασε στα social media βίντεο, με το οποίο καλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της απαντήσει: «Ποιος αποφασίζει πόσο θα παλέψω; Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!!».

Η ίδια, που συχνά ανεβάζει στους λογαριασμούς της μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης των καρκινοπαθών να συνεχίσουν τον σκληρό αγώνα που δίνουν ενάντια στην ασθένεια, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του κ. Πνευματικού λέγοντας: «Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω... Πώς λέγεται γιατρός αυτός ο «κύριος.

Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει ποσό θα παλέψω; Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!!

Νιώθω αηδία … όχι στεναχώρια!!! Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας !!!!

Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη και δεν κάνω πλάκα!!! Προσβάλλετε εμάς και τους ήρωες θεράποντες ιατρούς μας!!!!».

@reginamakedou @Kyriakos Mitsotakis ♬ original sound - Regina Makedou


Σε δεύτερη αναρτησή της η κ. Μακέδου ενημέρωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε μαζί της και της τόνισε «ότι είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα!».

«Δεν θα το πίστευα ποτέ !!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί.

Μη ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση», αναφέρει στη δεύτερη ανάρτησή της.