Διπλή βράβευση της Herbalife στα Fitness Awards!

Newsroom
Διπλή βράβευση της Herbalife στα Fitness Awards!
Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τα Fitness Awards, η Herbalife βραβεύτηκε για τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24. Συγκεκριμένα η Herbalife κέρδισε δύο χρυσά βραβεία για το καλύτερο υποκατάστατο γεύματος με το Formula 1 Sport και για το καλύτερο πρωτεϊνούχο προϊόν με το Rebuild Strength.

Η Herbalife ήταν χορηγός της βραδιάς και οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες Achieve Protein Bars, αλλά και να γνωρίσουν όλα τα προϊόντα της σειράς αθλητικής διατροφής Herbalife24.

H σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24 έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση τόσο στους επαγγελματίες αθλητές, όσο και σε όσους αθλούνται για να διατηρούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Παράλληλα η Herbalife ενισχύει την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας».

Τα βραβεία παρέλαβαν, η κα. Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Ελλάδας, Κύπρου και Λιβάνου και ο Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων, κος. Νίκος Φραγκούλης, οι οποίοι δήλωσαν: «Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την πολύ τιμητική αναγνώριση! Η διάκριση αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη συνεχή προσπάθεια της Herbalife να παρέχει εξαιρετικά προϊόντα διατροφής, στηρίζοντας όλα τα άτομα που αθλούνται σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο. Παράλληλα δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην έρευνα, στην ανάπτυξη προϊόντων και στην εκπαίδευση, για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες λύσεις αιχμής σε όσους εμπιστεύονται τη Herbalife».