Το πρώτο μήνυμα της Χριστίνας Σούζη μετά το τροχαίο: «Δεν ξέρω πώς, αλλά τη γλίτωσα φτηνά!» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το πρώτο μήνυμα της Χριστίνας Σούζη μετά το τροχαίο: «Δεν ξέρω πώς, αλλά τη γλίτωσα φτηνά!» (vid)
Το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου αναποδογύρισε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου έτυχε να βρεθεί στο σημείο και να βοηθήσει.

Τροχαίο ατύχημα είχε χθες (7/6) η Χριστίνα Σούζη, επί της λεωφόρου Κηφισίας, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, να είναι ανάμεσα σ' εκείνους που βοήθησαν ώστε να απεγκλωβιστεί.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έτυχε να είναι στο σημείο, μίλησε για το γεγονός και πώς την απεγκλώβισαν, ενώ η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook μέσα από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ ανέφερε: «Δεν ξέρω πώς, αλλά τη γλίτωσα φτηνά! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζόμουνα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ. Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο».

Κωνσταντίνου: «Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ»

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από εμένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς, σταματημένοι ήμασταν στα φανάρια του Παραδείσου» ανέφερε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, για το ατύχημα.

«Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μία κουβέντα και της είπα μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε. Τα έχω χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη, λέω μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε» συμπλήρωσε.

«Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Εγώ προσπαθούσα να δω να τη συνεφέρω να δω μην έχει πανικοβληθεί», ανέφερε. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είπε πως δεν έχει καταλάβει πως έγινε το τροχαίο επειδή ήταν από πίσω του αλλά ούτε και η Χριστίνα Σούζη: «μου έλεγε "μπορείτε να μου πείτε πως συνέβη αυτό;"».