Κωνσταντίνου για απεγκλωβισμό της Χριστίνας Σούζη: «Στην αρχή τα έχασα, μετά προσπάθησα να την συνεφέρω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κωνσταντίνου για απεγκλωβισμό της Χριστίνας Σούζη: «Στην αρχή τα έχασα, μετά προσπάθησα να την συνεφέρω» (vid)
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για την στιγμή του απεγκλωβισμού της μετεωρολόγου.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, επί της λεωφόρου Κηφισίας, με το αυτοκίνητό της να αναποδογυρίζει.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, βρέθηκε τυχαία στο σημείο και βοήθησε στον απεγκλωβισμό της.

Μιλώντας στο Star, ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε: «Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από εμένα και να σταματάει σ' ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια του Παραδείσου. Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μια κυρία η οποία έτρεχε το πρόσωπό της αίμα. Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα, της είπα μη φοβόσαστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε. Τα έχω χάσει λίγο, βλέπω την πόρτα μισάνοιχτη, λέω μόνο από εκεί μπορούμε να την βγάλουμε. Την αναγνώρισα μετά, της έκανα και χιούμορ. Εγώ προσπαθούσα να δω, να την συνεφέρω, να δω μην έχει πανικοβληθεί. Δεν έχω καταλάβει πώς έγινε το τροχαίο γιατί ήταν ακριβώς πίσω μου. Ούτε η ίδια κατάλαβε πώς έγινε. Μου λέει "μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;».