Νίκος Βέρτης: «Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας να έχει και στοιχεία της μητέρας μας» (vid)

Νίκος Βέρτης: «Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας να έχει και στοιχεία της μητέρας μας» (vid)
Για το πως θα ήθελε να είναι η γυναίκα του, μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Βέρτης.

O Νίκος Βέρτης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της περιοδείας του για τα 20 χρόνια καριέρας του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τίτλο του νούμερο ένα καλλιτέχνη που του αποδίδουν και το γεγονός ότι δεν αποδέχεται τον τίτλο «νέος Βοσκόπουλος».

Παράλληλα μίλησε για την προσωπική του ζωή τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως θέλει η γυναίκα που θα έχει δίπλα του θέλει να έχει στοιχεία της μητέρας του.

«Για εμένα κανένας καλλιτέχνης δεν είναι νούμερο 1. Την ταμπέλα "νέος βοσκόπουλος’" μου την αποδίδουν γιατί μου έλεγε ότι του θύμιζα τον εαυτό του στα νιάτα του. Όταν μια συνταγή είναι πετυχημένη φοβάμαι να την αλλάξω. Θα συνεργαζόμουν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Μαζωνάκη», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Θα νιώσω πληρότητα όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε ένα πιο φυσιολογικό balance, να κάνω τα πράγματα που αγαπώ σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική, το λέει και η λέξη. Δεν μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι. Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω κι εγώ με κάποιο τρόπο, γιατί δεν είναι ωραίο αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη», συμπλήρωσε.

«Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να ακουστεί σκληρό. Αλλά το πρότυπο του κάθε άντρα, νομίζω, είναι κατά κάποιο τρόπο μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δύο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας», είπε.