ViewSonic X11-4K: ο 4Κ προβολέας που παίρνετε παντού μαζί σας

ViewSonic X11-4K: ο 4Κ προβολέας που παίρνετε παντού μαζί σας
Μεγάλη ανάλυση, μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας και όλα όσα ζητάτε.

Η ViewSonic συνεχίζει να ρίχνει στην αγορά νέα προϊόντα στην αγορά των προβολέων και πρόσφατα κυκλοφόρησε τον X11-4K. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, πρόκειται για ένα προϊόν που υποστηρίζει ανάλυση 4Κ για τα του περιεχομένου, αλλά τα γενικότερα χαρακτηριστικά του είναι αυτά που τον βοηθούν να ξεχωρίσει.

Ο νέος projector υποστηρίζει απόδοση περιεχομένου 4Κ με HDR, τεχνολογία Cinema SuperColor+, τρίτης γενιάς τεχνολογία LED με 30.000 ώρες προβολής, «έξυπνη» συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi, Bluetooth και USB-C, εύκολο μηχανισμό αυτόματης ρύθμισης και custom ενσωματωμένα ηχεία της Harman Kardon για τα του ήχου.

Είναι μικρός στο μέγεθος και μεταφέρεται εύκολα, κυρίως λόγω και του ειδικού χερουλιού που βρίσκεται στο πίσω τμήμα του. Υποστηρίζει φωτεινότητα 2500 LED Lumens και πέραν του κυρίως σώματος χρειάζεστε μόνο ένα καλώδιο που θα βρείτε στο κουτί αγοράς. Από πλευράς θυρών έρχεται με 2 ξεχωριστές HDMI 2.2, 2 θύρες USB Type-A και USB Type-C.

Συνδέεται στο δίκτυο μέσω Wi-Fi και LAN καλωδίου, ενώ επικοινωνεί με συσκευές και μέσω Bluetooth. Η λειτουργία του είναι ιδιαίτερα απλή και μπορεί να προβάλλει στις 100 ίντσες σε απόσταση 1,77 μέτρων, ενώ οι δυνατότητές του είναι για απόδοση φτάνουν και πολύ παραπάνω!

Ένα χειριστήριο που συνοδεύει το προϊόν είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στο κυρίως μενού των ρυθμίσεων, ενώ και ένα jog dial στο επάνω μέρος (σε συνδυασμό με ένα pad στο πίσω μέρος) μπορεί να λειτουργήσει για παρόμοια διαδικασία. Στο κάτω μέρος του υπάρχει μια ειδική βάση που μπορεί να σηκωθεί και να δώσει στον ViewSonic X11-4K το κατάλληλο ύψος για να προβάλλει καλύτερα σε έναν τοίχο ή μια επιφάνεια.

Κάτι που θα φανεί σίγουρα χρήσιμο σε πολλούς είναι πως η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα την εστίαση και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να σας γλιτώσει από χρόνο που θα καταναλώνατε στο μενού. Για όσους θέλουν τώρα το κάτι παραπάνω, υπάρχει ειδική εφαρμογή για κινητά με λειτουργικό iOS/Android έτσι ώστε να μπορείτε να μπείτε στο λειτουργικό και το κεντρικό μενού για πχ. να προσθέσετε εφαρμογές ή να «πειράξετε» τις ρυθμίσεις.