Γυναίκα στη Βραζιλία πέθανε επειδή έφαγε δηλητηριασμένα σοκολατάκια που της είχε στείλει η καινούργια κοπέλα του πρώην της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γυναίκα στη Βραζιλία πέθανε επειδή έφαγε δηλητηριασμένα σοκολατάκια που της είχε στείλει η καινούργια κοπέλα του πρώην της (vid)
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε πρόσφατα τερματίσει τη ρομαντική της σχέση με έναν άνδρα και συνέχισε τη ζωή της.

Ένα τραγικό και τρομακτικό περιστατικό στη Βραζιλία έχει προκαλέσει σοκ σε μια κοινότητα και προβληματισμό σχετικά με τα όρια που μπορεί να φτάσουν ορισμένα άτομα σε θέματα ζήλιας και εκδίκησης. Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της αφού κατανάλωσε δηλητηριασμένες σοκολάτες που της είχε στείλει ο ζηλιάρης πρώην της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε πρόσφατα τερματίσει τη ρομαντική της σχέση με έναν άνδρα και συνέχισε τη ζωή της. Χωρίς να το γνωρίζει, ο πρώην φίλος της είχε αρχίσει να βλέπει κάποια άλλη, η οποία κατακλύστηκε από συναισθήματα ζήλιας και μνησικακίας. Σε μια πράξη κακόβουλης πρόθεσης, η νέα σύντροφος αποφάσισε να εκδικηθεί τη γυναίκα, δηλητηριάζοντας ένα κουτί σοκολατάκια και στέλνοντάς της τα ως μια φαινομενικά αθώα χειρονομία.

Με τραγικό τρόπο, η γυναίκα κατάπιε τις δηλητηριασμένες σοκολάτες, χωρίς να γνωρίζει τον κίνδυνο που περιείχαν. Λίγο μετά την κατανάλωσή τους, αρρώστησε σοβαρά και κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Παρά τις προσπάθειές τους, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή της και υπέκυψε στις συνέπειες του δηλητηρίου.

Η είδηση αυτού του σοκαριστικού περιστατικού διαδόθηκε γρήγορα, προκαλώντας οργή και προτρέποντας σε εκκλήσεις για απόδοση δικαιοσύνης. Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να εντοπίσουν τον αποστολέα των δηλητηριασμένων σοκολατάκια και να τον καταστήσουν υπεύθυνο για τις πράξεις του. Οι ντετέκτιβ ανακάλυψαν γρήγορα στοιχεία που έδειχναν ως κύριο ύποπτο τον ζηλιάρη εραστή του πρώην φίλου.

>

Κατά τη σύλληψή της, η ύποπτη παραδέχτηκε το έγκλημα, αποκαλύπτοντας το κίνητρο της ζήλειας και της μνησικακίας. Οι πράξεις της ήταν μια τραγική εκδήλωση κτητικότητας και αδυναμίας να αποδεχτεί το τέλος μιας σχέσης. Η ύποπτη αντιμετωπίζει τώρα σοβαρές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων δολοφονία και αλλοίωση τροφίμων.