Νέος χαμός στο Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα ο Βασάλος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νέος χαμός στο Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα ο Βασάλος (vid)
Νέες εντάσεις στο Survivor All Star με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Την ώρα που το Survivor All Star παίρνει την τελική στροφή και βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του, οι εντάσεις καλά κρατούν. Η πίεση αρχίζει να βγαίνει όλο και πιο έντονα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, θα δημιουργηθεί μια ένταση στο νησί και όχι στο συμβούλιο, την οποία οι τηλεθεατές πιθανότατα να δουν στο επόμενο επεισόδιο.

Όλα θα ξεκινήσουν από την ψήφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Κωνσταντίνο Βασάλο, δύο παίκτες που είναι πολύ κοντά από την αρχή του παιχνιδιού. Ο Βασάλος είναι εκνευρισμένος από την ψήφο της συμπαίκτριας και φίλης του, καθώς δεν αντιλαμβάνεται γιατί επέλεξε αυτόν και όχι την Μελίνα Μεταξά.

Μάλιστα, στην κορύφωση αυτής της κόντρας με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα ξεσπάσει σε κλάματα από τα νεύρα του, διότι ο διάλογος μεταξύ τους δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Ο Βασάλος θα χρησιμοποιήσει το εξής επιχείρημα: θα της πει ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που δεν ψήφισε την Μελίνα, η οποία τον πρώτο καιρό του παιχνιδιού, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι συνέβαινε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.