Νέα ανατροπή με τον τελικό του Survivor All Star: Η ημερομηνία που οι παίκτες θα μαζευτούν στο Γαλάτσι

Επιμέλεια: Newsroom
Νέα ανατροπή με τον τελικό του Survivor All Star: Η ημερομηνία που οι παίκτες θα μαζευτούν στο Γαλάτσι
Το Survivor All Star έχει μπει στην τελική του ευθεία και όλοι σκέφτονται τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

Το Survivor έχει χαρακτηριστεί «το παιχνίδι των ανατροπών» και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει και ανατροπή σε ότι αφορά στον τελικό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ο ΣΚΑΪ προχωρά στην παράταση του Survivor All Star κατά δύο εβδομάδες, ανατρέποντας τον έως τώρα σχεδιασμό του για τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι, αλλά και των καθημερινών του εκπομπών.

Το αρχικό πλάνο ήταν ο τελικό να μεταδοθεί ζωντανά στα τέλη Ιουνίου, ωστόσο, η μετακίνηση των εθνικών εκλογών νωρίτερα (25/6), η ραγδαία πτώση του μέσου όρου τηλεθέασης του ΣΚΑΪ όταν δεν έχει Survivor, αλλά και η προσδοκία για υψηλότερα διαφημιστικά έσοδα μετά το τέλος της δίμηνης προεκλογικής περιόδου ώθησαν το κανάλι του Φαλήρου σε αλλαγή όλου του σχεδιασμού.

Έτσι το Survivor All Star θα επεκταθεί χρονικά κατά περίπου 15 ημέρες, ενώ ο τελικός που αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά, κατά πάσα πιθανότητα, την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Για τον λόγο αυτόν, μάλιστα, αναμένεται να επεκταθεί η σεζόν και τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά και «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, που, αντί για τις 7 και τις 9 Ιουλίου αντίστοιχα, θα αποχαιρετήσουν το κοινό μία εβδομάδα αργότερα.