Οργή για νέα κτηνωδία: Έβαλαν 3 κουταβάκια σε σακούλα και τα πέταξαν σε χωράφι στο Ναύπλιο

Οργή για νέα κτηνωδία: Έβαλαν 3 κουταβάκια σε σακούλα και τα πέταξαν σε χωράφι στο Ναύπλιο
Νέα κτηνωδία σημειώθηκε στην Ελλάδα πριν λίγες ώρες, αυτή τη φορά στο Ναύπλιο, όπου άγνωστος έβαλε κουταβάκια μέσα σε σακούλα, την έδεσε και εγκατέλειψε τα ζωάκια σε ένα χωράφι.

Μετά τον θάνατο της «Νίκης», του γλυκού boxer που βρέθηκε αποστεωμένο στη Ζαχάρω, και του Αργαλαστή στον Βόλο, νέα κτηνωδία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με καταγγελία, ένας ασυνείδητος στο Ναύπλιο έβαλε κουταβάκια μέσα σε σακούλα, την έδεσε και εγκατέλειψε τα ζωάκια σε ένα χωράφι.

Την είδηση έκανε γνωστή ο γνωστός φιλόζωος Στέλιος Κυριακού που εντόπισε τη σακούλα, έβγαλε τα κουτάβια από αυτήν αλλά για τα δύο ήταν πλέον αργά, με αποτέλεσμα να επιβιώσει μόνο το ένα.

«Δυστυχώς μόνο ένα κατάφερα να σώσω… Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο και ένιωσε ασφάλεια κοιμήθηκε», αναφέρει σε ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ναύπλιο 2023. Κάποιος που δεν ήθελε να στειρώσει τον “φίλο” του, πέταξε τα κουτάβια μέσα σε μια σακούλα. Δεν ξέρω αν τα είδαν οι διερχόμενοι αλλά δεν είχαν χρόνο να ανοίξουν την σακούλα. Έτσι λοιπόν έμειναν στη σακούλα μέχρι που τελείωσε το οξυγόνο και πέθαναν από ασφυξία. Μπορεί να πέθαναν και από το χτύπημα της σακούλας στο έδαφος. Ποιος ξέρει;

Δυστυχώς, μόνο ένα κατάφερα να σώσω… Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο και ένιωσε ασφάλεια κοιμήθηκε. Τι είδαν τα όμορφα μάτια του και τι έζησε η αγνή ψυχούλα του, κανείς δεν ξέρει. Τρομάζω ακόμα και να σκεφτώ τι πέρασε, χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει ανάμεσα στα νεκρά αδέρφια του, μέσα στη σακούλα.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία υποδομή για αυτά από τον δήμο μας. Ό,τι άλλο μου έρχεται στο στόμα να πω είναι βρισιά γι’αυτό σταματάω εδώ. Αφήνω το κάρμα να επιστρέψει στον δράστη την πράξη του»