Απλησίαστο το σουβλάκι στη Μύκονο: Έως και 15 ευρώ το τυλιχτό, ποιες είναι οι τιμές στα νησιά (vid)

Απλησίαστο το σουβλάκι στη Μύκονο: Έως και 15 ευρώ το τυλιχτό, ποιες είναι οι τιμές στα νησιά (vid)
Πιάτο... πολυτελείας τείνει να γίνει το σουβλάκι στη Μύκονο.

Πανάκριβο είναι το σουβλάκι στη Μύκονο, αφού φτάνει και τα 15 ευρώ το τυλιχτό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News», στα στενά της Μυκόνου για ένα τυλιχτό με γύρο στο χέρι θα πρέπει να πληρώσει κάποιος από 9,40 μέχρι και 15 ευρώ.

Μία πίτα με γύρο χοιρινό είναι στα 9,40 ευρώ ή με καλαμάκι εξίσου. Τα σπέσιαλ τα τυλιχτά που περιλαμβάνουν γύρο και ένα καλαμάκι χαλούμι που είναι στα 13,90 ευρώ, ή με γύρο και έναν κεμπάπ μέσα που είναι στα 14,90 ευρώ. Για μία ατομική μερίδα η τιμή φτάνει τα 25 ευρώ.

Οι μερίδες οι απλές, κοτόπουλο, χοιρινό είναι στα 17,50 ευρώ. Κάποιες σπέσιαλ που περιλαμβάνουν και γύρο και καλαμάκι που είναι στα 19,90 ευρώ.

Αν κάποιος θέλει μία μερίδα που έχει και χαλούμι μέσα είναι στα 24,50.

Οι τιμές σε Σαντορίνη, Πάρο και άλλα νησιά

Στη Σαντορίνη για μία πίτα με γύρο ή οποιοδήποτε κρέας της επιλογής σας η τιμή ανέρχεται στα 6 ευρώ και 50 λεπτά και οι μερίδες ξεκινάνε από τα 16 ευρώ.

Λίγο πιο χαμηλές είναι οι τιμές στην Πάρο που το τυλιχτό κοστίζει 5,50 ευρώ και η ατομική μερίδα 14 ευρώ. Στην Ύδρα για ένα τυλιχτό θα πληρώσει κανείς 4,50 ευρώ και στις Σπέτσες ένα ευρώ λιγότερο.

Οι τιμές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Αρκετοί θα προτιμήσουν την Χαλκιδική, όπου και εκεί η τιμή για ένα απλό σάντουιτς βάζει τους καταναλωτές να το ξανασκεφτούν.

«Ένα κλασικό σαντουιτσάκι γύρος το απ’ όλα που λέμε εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι στα 4,30 ευρώ, σε περίπτωση που θελήσει επιπλέον αλοιφή πάει στα 4,60 ευρώ», αναφέρει ιδιοκτήτρια ψητοπωλείου.

Αν κάποιος επιλέξει άλλο ψωμί και όχι το κλασικό του σάντουιτς, θα πληρώσει στο ταμείο 5,10 ευρώ.

Και οι τιμές αυτές αναμένεται να διαμορφωθούν ανάλογα μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο, καθώς ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου.