Ο δολοφόνος με το τσεκούρι στην Κοζάνη μιμήθηκε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Ζήτησε αναβολή της δίκης λόγω πανελληνίων

Ο δολοφόνος με το τσεκούρι στην Κοζάνη μιμήθηκε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Ζήτησε αναβολή της δίκης λόγω πανελληνίων
Αναβολή ζήτησε ο δράστης της επίθεσης στην Εφορία Κοζάνης που τραυμάτισε θανάσιμα με τσεκούρι έναν υπάλληλο, επικαλούμενος ότι δίνει πανελλήνιες εξετάσεις.

Την αναβολή της δίκης του 45χρονου δράστη της επίθεσης με το τσεκούρι τον Ιούλιο του 2020 στην Εφορία Κοζάνης, που προκάλεσε τον θάνατο ενός εργαζόμενου και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δυο, αποφάσισε το πρωί της Πέμπτης το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με το kozanimedia, ο δράστης επικαλέστηκε συγκεκριμένους λόγους, ο πρώτος εκ των οποίων είναι πως αύριο δίνει πανελλήνιες εξετάσεις, κάτι που έκανε προχθές και ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό από την εισαγγελέα, η οποία έκανε λόγο για την έννοια της ποινής που είναι, όπως είπε, ο σωφρονισμός και συνεπώς, στο πλαίσιο αυτό και των πανελλήνιων εξετάσεων είναι λογικό να δοθεί η αναβολή, κάτι που δέχθηκε στη συνέχεια και το δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος και δράστης της στυγερής και φονικής επίθεσης στη ΔΟΥ Κοζάνης υποστήριξε επίσης πως δεν του έχουν δοθεί σημαντικά έγγραφα της δίκης, ενώ ανέφερε πως υπάρχει και…σε βάρος του “κακόβουλη πρόθεση” του σώματος!

Κατά την αποχώρηση από τα δικαστήρια Κοζάνης ο κατηγορύμενος αποδοκιμάστηκε από εργαζόμενους της ΔΟΥ Κοζάνης και συγγενικά τους πρόσωπα.