Η στιγμή που Αγγλίδα καταγγέλλει την κακοποίηση του 9χρονου γείτονά της που πέθανε: «Τον βασανίζουν οι γονείς του» (audio)

Η στιγμή που Αγγλίδα καταγγέλλει την κακοποίηση του 9χρονου γείτονά της που πέθανε: «Τον βασανίζουν οι γονείς του» (audio)
H γυναίκα άκουγε να βασανίζουν το παιδί και είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία, λίγους μήνες πριν πεθάνει.

Ένας 9χρονος στην Αγγλία φέρεται να δολοφονήθηκε από την μητέρα του και τον σύντροφό της.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, «το παιδί δολοφονήθηκε από τη μητέρα του και τον φίλο της κατά τη διάρκεια του lockdown» και η γειτόνισσα λίγο καιρό πριν είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία και είχε αναφέρει: «κάνουν κάτι κακό στο παιδί τους στο μπάνιο».

Το χρονικό

Η 35χρονη Carla Scott και ο 41χρονος σύντροφός της Dirk Howell, κατηγορούνται και οι δύο για τη δολοφονία του μαθητή Alfie Steele στο Droitwich του Worcestershire στις 18 Φεβρουαρίου 2021.

Το ζευγάρι φέρεται να σκότωσε τον Άλφι αφού τον υπέβαλε σε ένα «σκληρό και απαίσιο» καθεστώς τιμωρίας με μαστίγωμα με ζώνες και ξύλο με σαγιονάρες.

Η γειτόνισσα είχε καλέσει την αστυνομία μερικούς μήνες πριν και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2020 και είχε αναφέρει πως ακούει να βασανίζουν το παιδί.

Το ηχητικό ντοκουμέντο, το δικαστήριο και τα βασανιστήρια

Το ηχητικό ντοκουμέντο ακούστηκε στη δίκη του Coventry Crown Court, για την δολοφονία του παιδιού.

Η κ. Allcott -που ήταν γειτόνισσα- είπε ότι κάλεσε την αστυνομία επειδή άκουγε θορύβους από το μπάνιο του συγκεκριμένου σπιτιού. Όπως κατέθεσε, ακουγόταν να χτυπάνε το παιδί και να το βάζουν κάτω από το νερό.

«Ακούω πολλά χτυπήματα και σαν κάποιος να παλεύει μέσα στην μπανιέρα. Ένα μεγάλο μπαμ. Άκουσα βρισιές και φωνές. Το παιδί βασανίζεται», είχε αναφέρει η γειτόνισσα στο τηλεφώνημα.

Όπως κατέθεσε, αν και και είχε γίνει καταγγελία, ούτε οι κοινωνικές υπηρεσίες ούτε η αστυνομία είχαν ασχοληθεί όσο θα έπρεπε.

Μια αστυνομικός ανέφερε στο δικαστήριο πως όταν είχαν πάει στο σπίτι μετά από τις συνεχόμενες καταγγελίες, η μητέρα του παιδιού είχε ενοχληθεί, υποστηρίζοντας πως δεν συμβαίνει τίποτα.

Το παιδί πέθανε από 50 διαφορετικά τραύματα

Ο Άλφι πέθανε από 50 διαφορετικά τραύματα και το άψυχο σώμα του βρέθηκε στο μπάνιο σπιτιού του.

Η μητέρα και ο πατριός του αρνούνται τις κατηγορίες και η δίκη συνεχίζεται.