Αυτό είναι το πιο σπάνιο σούπερ μάρκετ στον κόσμο: Τι πουλάει

Αυτό είναι το πιο σπάνιο σούπερ μάρκετ στον κόσμο: Τι πουλάει
Βρίσκεται στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ και προσφέρει την πιο σουρεαλιστική εμπειρία αγορών.

Η βόλτα μέχρι το σούπερ μάρκετ αποτελεί τη σταθερή εβδομαδιαία μας συνήθεια, προκειμένου να αγοράσουμε τα βασικά αγαθά για το μαγείρεμα, αλλά και τον καθαρισμό του σπιτιού μας. Όπως πολύ καλά θα έχεις προσέξει πάντως, τα περισσότερα σούπερ μάρκετ μοιάζουν μεταξύ τους. Αυτό που αλλάζει ίσως σε κάθε αλυσίδα, είναι το μέρος που τοποθετούν κάποια προϊόντα τους.

Στο Λας Βέγκας ωστόσο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ, που προσφέρει μια σουρεαλιστική εμπειρία αγορών, βάζοντας τους πελάτες του μέσα σε ένα ψυχεδελικό σύμπαν με ένα σωρό περίεργα και ιδιαίτερα προϊόντα.

Ο λόγος για το Omega Mart, το οποίο βρίσκεται στο Λας Βέγκας και αποτελεί το καλλιτεχνικό έργο της εταιρείας ψυχαγωγίας Omega Wolf. Όπως έχουν αναφέρει οι δημιουργοί και εμπνευστές του, θέλησαν να δημιουργήσουν μια κοινωνική κριτική της εξάρτησής μας από τον καταναλωτισμό.

@argentiniankingg

El supermercado mas raro del mundo

♬ original sound - Facundo Hernandez

Έτσι, στο Omega Mart μπορεί να βρει κανείς πορτοφόλια-αβοκάντο, κοτόπουλα με "τατουάζ" και εκατοντάδες ακόμη τρόφιμα και προϊόντα που δεν έχουμε ξαναδεί. Παράλληλα, οι επισκέπτες εισέρχονται σε έναν φουτουριστικό κόσμο, ανοίγουν πόρτες και μπαίνουν σε διαφορετικά δωμάτια, ενώ υπάρχει μουσική και πολλά lives.

Απ’ ότι λένε οι ιδρυτές του πάντως, θέλουν να μεταφέρουν το συγκεκριμένο concept και σε άλλα μέρη του κόσμου. Για να δούμε.